1 vecka sedan
Annons-ID: 15087647

Lockar logistikbranschen? Jobba som Materialplanerare hos vår kund i Umeå!

Gillar att jobba med planering, problemlösning och logistik? Är du framåt och vill utvecklas så är detta en tjänst för dig. Vår kund i Umeå söker nu en materialplanerare, uppdraget är ett vikariat på heltid som sträcker sig 4 månader med start 1 mars. Urval sker löpande, se därför till att skicka in din ansökan redan idag.

Om tjänsten

Academic Work söker för vår kunds räkning en materialplanerare, detta är jobbet för dig som vill utvecklas inom området logistik och materialplannering. För att du ska få rätt förutsättningar att lyckas i rollen så kommer du att få utbildning på plats och stöttning av ditt arbetsteam. Stämningen på kontoret beskrivs av kollegor som öppen och välkomnande, där lagandan är stark.

För att trivas i rollen har du ett organiserat, strukturerat och noggrant arbetssätt. Du har en analytisk och problemlösande förmåga och tar egna initiativ för att uppnå resultat.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Arbetet som Materialplanerare innebär i huvudsak att hantera den operativa anskaffningen av artiklar till produktionen av skogsmaskiner, vilket innebär ansvar för behovsplanering, beställning och leveransbevakning. Du kommer agera som länk till våra leverantörer för att säkerställa att artiklar i lagersortimentet fasas in och ut ur lagret på ett kostnadseffektivt sätt.

En viktig del är hantering av leverantörsfakturor samt att aktivt delta i utvecklingen av deras Logistikprocess.

Vi söker dig som

  • Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, logistik, inköp eller liknande, alternativt erfarenhet av jobb med liknande arbetsuppgifter.
  • Du kommunicerar obehindrat i tal och skrift på svenska samt engelska då du kommer att ha många kontaktytor internt/externt.
  • Har goda datorkunskaper

Det är meriterande om du har erfarenhet av något av följande områden:

  • Logistik
  • Materialplanering
  • Inköp
  • Lagerstyrning

Övrig information

  • Start: 1 mars
  • Omfattning: Heltid, vikariat under 4 månader
  • Placering: Umeå

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök här