16 timmar sedan
Annons-ID: 15090249

Linjetekniker sökes till Paragon Nordic!

Snabbfakta

Stad:
Stockholm, Vallentuna
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Startdatum:
Omgående
Övrigt:
Heltid

Är du en noggrann och lösningsorienterad person som har en god känsla för kvalité? Vi har rollen för dig! Hos Paragon Nordic blir du en del av ett härligt team som genomsyras av en positiv stämning samtidigt som man får jobba med varierande arbetsuppgifter på produktionslinjen.

Om tjänsten

Paragon Nordic är är en kontraktsutvecklings- och tillverkningspartner som utvecklar, producerar och realiserar produktideér inom personal care & styling, industri, bilvård, hushåll, pharma och livsmedel. Academic Work söker nu en linjetekniker till Paragon Nordic i Vallentuna. Detta är ett konsultuppdrag där du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Paragon Nordic.

Uppdraget kommer att vara ett konsultuppdrag på heltid i sex månader med god möjlighet till överrekrytering och med start omgående. Man jobbar vardagar och arbetstiderna är Måndag till Torsdag 6:42-16:10, Fredagar 6:42-13:00.

Du erbjuds

  • Värdefull insyn i hur man arbetar inom produktionsindustrin
  • Trevlig arbetsmiljö och härlig stämning bland kollegorna
  • En konsultchef på Academic Work och möjlighet att skapa nätverk för fler projekt framöver

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som linjetekniker kommer du bland annat vara med och överse maskinerna under produktion och byta ut maskinernas rörliga delar för att passa utefter den produkt som ska produceras. Det sker genom samarbete med personalen på linjen och genom att noggrant följa instruktioner för den specifika produkten. Du som ansöker om tjänsten bör vara väldigt noggrann och ha en god känsla för kvalité men även vara lättlärd och familjär med verktyg.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är

  • Har goda kunskaper i svenska
  • Är noggrann och duktig på att följa instruktioner
  • Är lättlärd och familjär med verktyg.

Det är starkt meriterande om du:

  • Har tidigare arbetslivserfarenhet inom produktionsindustrin

Övrig information

  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Vallentuna

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök här