8 månader sedan
Annons-ID: 15037442

Learning designer till ledarskapsutvecklingsföretaget SelfLeaders!

Snabbfakta

Stad:
Stockholm, City
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Rekrytering
Jobbkategori:
Content Editor
Startdatum:
Omgående

Det finns mycket forskning som visar på vikten av att landa i dig själv för att kunna leda andra. Du behöver förstå dina egna värderingar för att kunna bidra till teamet, organisationen och samhället. Det är här SelfLeaders kommer in- de utbildar nämligen chefer runt om i världen i hur man kan leda sitt team på bästa möjliga sätt. Genom deras egetutvecklade verktyg, Values Tree, hjälper de ledare och organisationer att ta tillvara på medarbetares drivkrafter! De söker nu en Learning Designer inom E- learning för att ytterligare stärka upp deras digitala team! Sök nu!

Om tjänsten

SelfLeaders idé är att genom sitt digitala ledarskapsverktyg Values Tree kunna utbilda och supportera chefer kring motivation, ledarskap och organisationer. De har idag nått mer än 50 000 personer på företag och universitet runt om i världen så som Spotify, Telia Company, Harvard, Handelshögskolan i Stockholm och KTH. De sitter i en fin lokal mitt i hjärtat av Stockholm där du kommer mötas av ett gäng engagerade och glada kollegor.

P.S. De tror på hållbarhet genom alla led, vilket innebär att de också för varje Values Tree planterar ett riktigt träd.

Du erbjuds

 • Arbeta på ett litet och familjärt bolag med stark sammanhålling som 2019 blev utnämnt till Superföretag av Veckans Affärer och Gasellföretag av Dagens Industri.
 • Vara en drivande kraft i deras modulutveckling och digitala E- learning verktyg
 • Ett varierande arbete där du jobbar med allt ifrån projektledning och workshops till utbildningsmaterial och research
 • Driva ca 2-3 utvecklingsprojekt samtidigt

Arbetsuppgifter

I rollen som Learning Designer inom E- learning kommer du ha en varierande vardag med allt ifrån koordinering och projektledning i framtagandet av nya moduler för deras verktyg Values Tree, till att skriva talmanus till deras animationer i modulen. Du kommer att ha interna och externa kontaktytor och ingå i ett multidisciplinärt och internationellt team med managementkonsulter, IT-utvecklare och projektledare. Du kommer bland annat se till att modulerna består av ett kvalitativt material sett till agenda, innehåll, animationer och copy.

Du kommer exempelvis...

 • Vara med och driva moduler framåt genom exempelvis ta fram content, manusscript och flöden
 • Sätta dig in i forskning och göra research som kan användas i utvecklingen av modulerna
 • Koordinera med kollegorna inom både SelfLeaders Digital team och Client Services team och i vissa fall med kunder kring flöden och övningar
 • Ta fram mer kundspecifika varianter av modulerna inklusive chefshandledning

Vi söker dig som

 • Har en eftergymnasiell utbildning inom relevant område så som strategisk kommunikation eller E- learning
 • Har ett intresse för ledarskap, organisationer, samhälle och utveckling
 • Talar och skriver obehindrat på engelska och svenska
 • Har god datorvana, främst inom Officepaketet

Det ses som meriterande ifall du har tidigare erfarenhet eller utbildning inom E- learning

Som person är du:

Uthållig - Det är av vikt att du driver saker till avslut och fokuserar på målet. Du har en förmåga att fokusera på målet och arbetar tills projekt är avslutat eller resultat är uppnådda.

Har en god samarbetsförmåga - Det är av vikt att du trivs med att kommunicera, både internt med dina kollegor samt externt. Du arbetar bra med andra människor samt agerar lyhört och uppmärksamt för andras synpunkter, kompetens och prestationer.

Kommunikativ - Det är av vikt att du formulerar dig väl i text och tal på både engelska och svenska, och brinner för kommunikation i alla dess former. Du anpassar ditt budskap till mottagaren.

Strukturerad med problemlösningsförmåga - Det är av vikt att du kan hålla en god struktur när det är mycket information, samt skapa egna strukturer för att kunna bryta ner i delmål och deadlines för att komma framåt.

Övrig information

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, rekrytering
 • Placering: Gamla Brogatan 17, Stockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och SelfLeader's önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

SelfLeaders är en organisation som drivs av värderingar, med visionen om en värld där alla är ledare. Genom ökad medvetenhet om vad som är viktigt för både en själv och ett större sammanhang, ökar förmågan att skapa och forma det som känns autentiskt viktigt. SelfLeaders bygger på att detta skapar en mer medveten, hållbar och välmående värld.