1 månad sedan
Annons-ID: 15046195

Lead Developer till växande SaaS-bolaget Coursio!

Snabbfakta

Stad:
Stockholm, Centrala Stockholm
Omfattning:
Heltid, 8-17, Flex
Typ av uppdrag:
Rekrytering
Jobbkategori:
Webbutvecklare
Startdatum:
Omgående
Övrigt:
Heltid, Tillsvidare

Världsunik produkt inom online-utbildning på ett kreativt företag i en take off-fas. Låter det som en arbetplats för dig? Välkommen till Coursio; företaget som erbjuder sina kunder en flexibel SaaS-lösning inom sin unika nisch. Har du 2-4 års erfarenhet av programmering i React och vill ta ansvar för deras produktutveckling? Då kanske du är den vi söker!

Om tjänsten

Coursio är globalt ledande och erbjuder en världsunik plattform för online-utbildning där de skapar värde för kunden inom sin bransch. De befinner sig nu i en take off-fas och 2020 ser spännande ut där lansering på global nivå står för dörren! Med storkunder som storbolag samt ledande influencers når deras plattform ut till tusentals användare.

Coursio består idag av totalt 7 personer sitter på bästa adress i korsningen Tegnérgatan-Birger Jarlsgatan. Nu söker de en Lead Developer som vill ta stort ansvar för utvecklingen framåt. Har du några års erfarenhet av programmering och vill vara med och utveckla deras Saas-lösning och på sikt växa in i en roll som product owner där du tar fullt ansvar för produktutvecklingen?

Se deras introduktionsvideo nedan:

Du erbjuds

 • En bred roll med goda förmåner och villkor, där du får chansen att utveckla såväl dig själv som bolaget!

 • En start-up-kultur, där stämningen präglas av kreativitet, lekfullhet och innovation och där du hittar både ett flipperspel och ett pingisbord i landskapet.

 • Möjligheten att arbeta nära VD:n, tillika grundaren, och ta ansvar för att utveckla produkten framåt.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos vår kund.

Arbetsuppgifter

 • Front End-/Fullstack-utveckling av deras produkt i React

 • Ta stort ansvar för utvecklingen och på sikt växa in i en roll som Product Owner

Vi söker dig som

 • 2–4 års erfarenhet av Front End/Fullstack utveckling

 • Erfarenhet av React, Java (PHP-baserat)

I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga kompetenser och ditt driv för tjänsten. Därför vill vi att du skickar in din ansökan med ett personligt brev och beskriver ditt intresse för tjänsten.

Som person är du:

För att trivas i rollen tror vi att du är driven och initiativtagande samt trivs med att ta stort ansvar för både ditt eget arbete och företagets mål och vision. Vidare tror vi att du känner igen dig i nedan kompetenser:

 • Resultatinriktad

 • Problemlösande

 • Initiativtagande

 • Flexibel

Övrig information

 • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid

 • Omfattning: Heltid, Tillsvidare

 • Placering: Centrala Stockholm

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Coursios önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Coursio öppnar genom enkelhet och mobilitet i verktyget upp nya sätt att distribuera och interagera pedagogiskt innehåll. Coursio tror på att demokratisera utbildning och göra det möjligt för alla som vill sprida sin kunskap till andra. Enkelhet har alltid varit kärnan i utvecklingen av Coursios plattform och finns i allt från de minsta till de mest avancerade funktioner. Coursio har gjort det möjligt för stora organisationer, mindre företag, inspiratörer och influencers att hantera både intern och extern utbildning på ett snabbt och effektivt sätt och under tiden bygga upp sin egen kunskapsdatabas.

Ansök här