1 månad sedan
Annons-ID: 15039745

Lead Android-utvecklare till Parakey!

Snabbfakta

Stad:
Göteborg
Omfattning:
Heltid, 08:00 - 17:00
Typ av uppdrag:
Rekrytering
Jobbkategori:
Apputvecklare
Startdatum:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
Heltid

"Jag trivs för vi är ett grymt utvecklarteam som har roligt tillsammans. Vi jobbar nära våra kunder och slutanvändare för att få direkt feedback och kan med deras hjälp lägga in ny funktionalitet på ett snabbt och bra sätt. Vi har även haft hackatons på Parakey där vi testade nya koncept och features som fortfarande är i beta-stadiet i de moderna webbläsarna men vi vill vara proaktiva att släppa något coolt när det väl stöds." Jacob Gavin, Utvecklare Parakey

Om tjänsten

Välkommen till Parakey! Företaget grundades sommaren 2014 av fyra Chalmerister och har sedan starten vuxit och lanserat deras produkt och kommit en bra bit på deras resa att förändra hela säkerhetsbranschen. Gänget på Parakey har utvecklat ett digitalt passersystem för företag runt om i Sverige.

På Parakey är dem ett glatt team som brinner för att se till att rätt person kommer in på rätt plats och tid. Som android-utvecklare kommer du in som ansvarig för deras Androidapp! Hos Parakey kommer du att bli huvudutvecklare för Android och få leda arbetet framåt med deras android lösningar.

Webbportalen - Skicka mobila nycklar på sekunder from Parakey on Vimeo.

Arbetsuppgifter

Som utvecklare på Parakey arbetar man nära övriga organisationen. Kulturen definieras av att man ställer upp för varandra och alltid gör det lilla extra. Som utvecklare kommer du att få ställas inför alla de utmaningar som kan uppstå när appen ska kommunicera med elektronik via Bluetooth LE och deras molntjänst. Som ansvarig är du inte ensam i arbetet med att få UI och UX att dansa vackert ihop.

Nytt kontor - Nya möjligheter from Parakey on Vimeo.

På Parakey väntar nämligen ett agilt team som arbetar tajt och tillsammans skapar dem marknadens bästa lösning för att öppna låsta utrymmen med smarta telefoner. Därför strävar Parakey hela tiden efter att vidareutveckla apparnas funktionalitet och efter att ge användarna den bästa upplevelsen.

Vi söker dig som

  • Högskole/universitetsutbildning inom IT
  • 3 års erfarenhet av Native Androidutveckling
  • Goda kunskaper i Engelska, såväl tal som skrift.
  • Goda kunskaper i Kotlin ses som meriterande

Som person är du

  • Personlig mognad
  • Duktig på samarbete
  • Problemlösande
  • Självgående
  • Ansvarstagande

Information om företaget

Läs gärna mer om Parakey här

Ansök här