Sökresultat
1 månad sedan
Annons-ID: 15018671

Lagerarbetare på deltid till Schneider Electric

Snabbfakta

Stad:
Örebro
Omfattning:
Deltid, 17-23
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag, Deltid
Jobbkategori:
Truckförare
Startdatum:
Januari

Är du sugen på ett lagerjobb där du garanterat har annat att tänka på än skolan? Vi söker dig som trivs med att arbeta i ett högt tempo och är taggad till tusen på att jobba! Du kommer att arbeta 2 pass/vecka hos en av våra största kunder i Örebro och därmed vara en viktig pusselbit i en omfattande leveranskedja. Nu har du möjligheten att dryga ut studentkassan så tveka inte, sök redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Om tjänsten

Academic Work söker för Schneider Electrics räkning lagermedarbetare till vår studentpool. Arbetet är perfekt att kombinera med studierna eftersom du själv kan bestämma vilka vardagar som du är intresserad av att arbeta kommande två veckor.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Schneiders önskemål är därför att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Schneider Electric. Uppdraget är långsiktigt och kommer att vara på deltid under tiden du studerar.

Arbetsuppgifter

Som lagermedarbetare i denna studentpool kommer du att hantera varor i godsmottagningen från inkommande samt avgående lastbilar. Arbetsuppgifterna innefattar truckkörning, lastning och lossning samt en del manuella lyft. Genomsnittsvikten är ca 10kg men ibland förekommer paket på upp till 30kg. Perfekt för dig som vill få lite extra träning på arbetstid!

Uppdraget passar dig som vill arbeta extra vid sidan om studierna och har ett flexibelt schema. Arbetet är vanligtvis förlagt mellan 17-23 men andra tider kan förekomma. För att introduceras i ditt arbete kommer du att få en introduktion på 2-3 dagar innan uppstart.

Vi söker dig som

  • Har truckkort A1-B4 och erfarenhet av att köra truck

  • Studerar på högskola/universitet med minst 1,5-2 år kvar av dina studier

  • Har god fysik då arbetet kommer att innefatta en del manuella lyft

  • Kan arbeta 2 pass per vecka vid sidan om studierna

  • Har B-körkort och tillgång till bil

  • Har goda kunskaper i både tal och skrift i svenska och engelska då kommunikationen med både kollegor och kunder kräver detta

Vid denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid att hitta dig med rätt driv, ambition och vilja att arbeta på lager och köra truck.

Som person är du självgående och strävar alltid efter att utföra dina arbetsuppgifter med ett riktigt bra resultat. Du är positiv som person, sprider energi till dina arbetskollegor och bidrar till att upprätthålla en trivsam arbetsmiljö på arbetsplatsen. Du strävar alltid efter att utföra arbetsuppgifterna utifrån ledorden kvalitét och noggrannhet eftersom det är av största vikt för Schneider Electric.

Det är mycket meriterande om du sedan tidigare har erfarenhet av att köra skjutstativstruck.

ÖVRIG INFORMATION

  • Start: Januari

  • Omfattning: 2 pass/vecka, 17.00-23.00

  • Placering: Örebro, Schneider Electrics lager i Pilängen

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Information om företaget

Schneider Electric är Sveriges ledande el-teknikgrossist och har idag mer än hundra års erfarenhet att luta sig emot. De marknadsför och säljer elmateriel och system inom kraft/automation, tele/data/säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter. På lagret i Örebro arbetar över 100 personer och verksamheten är igång dygnet runt!

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Malin Landén consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Malin Landén eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på ore01@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15018671