Sökresultat
1 månad sedan
Annons-ID: 15024060

Lageransvarig till Plastic Omnium i Trelleborg

Snabbfakta

Stad:
Trelleborg
Omfattning:
Heltid, 8-16:30
Typ av uppdrag:
Rekrytering, Heltid
Jobbkategori:
Lagerchef
Startdatum:
Enligt överenskommelse

Har du tidigare erfarenhet av lagerarbete, har truckkörkort och möjlighet att börja relativt omgående? Vill du nu ta klivet in i rollen som Lageransvarig på ett företag där du omges av engagerade kollegor kan denna roll hos Plastic Omnium vara tjänsten för dig!

Om tjänsten

Academic Work söker för Plastic Omniums räkning en Lageransvarig till deras verksamhet i Trelleborg.

Plastic Omnium är ett cleantechbolag och världsledande inom branschen. De är en av världens största tillverkare av insamlingslösningar för avfall, med produkter och lösningar inom renhållning, sophantering och källsortering. De är därmed en stor internationell spelare med nästan 2000 anställda och med verksamhet i 28 länder och över 4 kontinenter. De fortsätter dessutom att hela tiden stärka sin position på marknaden och arbetar för ytterligare tillväxt. Entreprenörsandan genomsyrar hela bolaget där det i alla positioner arbetar engagerade och drivna medarbetare för att möjliggöra för företagets framfart. I rollen som Lageransvarig är du ensam på lagret men blir en del av ett härligt gäng kollegor i Trelleborg. Här är de totalt 8 personer idag och det råder god stämning och alla hjälps åt. Du kommer få en gedigen introduktion till din roll då nuvarande Lageransvarig även kommer att fortsätta sin karriär inom bolaget.

Som Lageransvarig kommer du att ha det totala ansvaret för lagret i Trelleborg och för dig som visar framfötterna finns det även goda utvecklingsmöjligheter!

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Plastic Omnium.

Arbetsuppgifter

Som Lageransvarig kommer dina huvuduppgifter innebära att:

 • Plocka varor enligt order, lasta på och av gods samt boka frakter
 • Lägga ordrar åt kunder
 • Anpassa produkter efter kunders önskemål. Exempelvis önskemål om extra tillbehör till företagets befintliga produkter
 • Inköp till lagret
 • Service av företagets produkter ute hos kunder

Vi söker dig som

 • Har truckkort (minst B1)
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet från lager eller produktion
 • Talar och skriver svenska obehindrat
 • Kan kommunicera på engelska
 • Har god datorvana
 • Har B-körkort

För att passa i rollen som Lageransvarig tror vi att du som söker har ett par års erfarenhet från lagerarbete där du nu känner dig redo för att ta nästa kliv och ansvara för ett eget lager och bygga en framtid inom ett bolag där det händer mycket. Mest troligt är du även tekniskt intresserad, händig och tycker kanske även om att mecka på fritiden. För denna tjänst kommer även stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är arbetsvillig och engagerad i ditt arbete. Samtidigt ser vi att du är driven med en vilja att fortsätta utvecklas i din karriär inom bolaget. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och säkerställer att du upprätthåller en god kvalitet. Samtidigt är du social och trivs i kontakt med andra där du sprider en god stämning runt omkring dig.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid

 • Placering: Trelleborg

 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Sophie Olsson

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Plastic Omniums önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Sophie Olsson consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Sophie Olsson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på mal05@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15024060