Sökresultat
1 månad sedan
Annons-ID: 15017645

Kvalitetsingenjör till Bharat Forge Kilsta i Karlskoga!

Snabbfakta

Stad:
Karlskoga
Omfattning:
Heltid, Kontorstider
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag, Långsiktigt
Jobbkategori:
Kvalitetsingenjör
Startdatum:
Omgående

Bharat Forge Kilsta erbjuder dig som har en ingenjörsutbildning inom exempelvis maskin, metallurgi eller kvalitetsteknik möjligheten att vara med och utveckla och driva kvalitetsarbetet framåt! Här erbjuds du en varierad roll med goda personliga utvecklingsmöjligheter samt möjlighet att få vara med och påverka!

Om tjänsten

Academic Work söker en kvalitetsingenjör på heltid till Bharat Forge Kilsta i Karlskoga.

Bharat Forge Kilsta AB i Karlskoga ägs av den indiska smideskoncernen Bharat Forge Ltd, världens största smideskoncern. Bharat Forge Kilsta AB har ca 330 anställda och Bharat Forge är globalt en av de största leverantörerna av vevaxlar, framaxelbalkar och styrdetaljer för tunga lastfordon, och tillverkar även vevaxlar för personbilar. Navet i verksamheten utgörs av en unik 16000 tons smidespress, som anses vara världens mest effektiva anläggning i sitt slag. Kunderna utgörs av flertalet större, europeiska lastbilstillverkare. Bolaget verkar i en starkt utpräglad industriell miljö.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Bharat Forge. Uppdraget kommer att vara på heltid under sex månader inledningsvis. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som kvalitetsingenjör kommer din huvuduppgift vara att arbeta med att säkerställa och förbättra produkt- och processkvalitet. Du kommer även att vara delaktig i arbetet att upprätthålla och förbättra vårt kvalitetsledningssystem. Tjänsten har särskilt fokus på avvikelsehantering, uppföljning och problemlösning med hjälp av statistiska metoder samt särskilt ansvar för koordinering av kvalitetssäkring för processen oförstörande provning tillsammans med extern samarbetspart.

Du kommer till exempel att:

 • Ansvara för hantering och utredning av interna avvikelser

 • Driva åtgärdsplaner och uppföljning internt samt stötta organisationen i arbetet med rotorsak och korrigerande åtgärder

 • Vara kontaktperson och koordinator för kvalitetssäkrande aktiviteter i processen oförstörande provning (MPI)

 • Genomföra kvalitetsuppföljning av produkter och processer tex med hjälp av statistiska verktyg

 • Genomföra interna revisioner

 • Delta som kvalitetsavdelningens representant i interna förbättringsgrupper

Du kommer att arbeta tvärfunktionellt med kontaktytor främst mot produktion, konstruktion, mät- och materialteknik samt inom kvalitetsavdelningen. Du kommer även att ha viss del externa kontaktytor och kommunicera med leverantörer och kunder.

Vi söker dig som

 • Har en ingenjörsutbildning inom relevanta ämnen såsom exempelvis maskin, metallurgi eller kvalitetsteknik. Alternativt att du studerat på Bergsskolan.

 • Relevant yrkeserfarenhet inom industri eller kvalitetsarbete.

 • Mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska.

 • Har god datorvana och grundläggande datorkunskaper i Microsoft Office.

Det är meriterande om du har kunskaper inom:

 • Kvalitetsledningsstandarden IATF:16949 eller ISO TS: 16949

 • Intern revision

 • Core Tools (SPC, FMEA, MSA etc)

Det här är en passande tjänst för dig som arbetar systematiskt med förmåga att självständigt planera och organisera ditt arbete. Som person trivs du med att arbeta i team och har lätt samarbeta och kommunicera med andra. Du väntas anta en drivande och påverkande roll i organisationen. Du är lösningsfokuserad samt har uthållighet att driva och följa upp aktiviteter för kvalitetsförbättringar i mål. För att t.ex. kunna dra slutsatser från analys av data måste du vara noggrann och ha en god analytisk förmåga.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Önskvärd start är så snart som möjligt

 • Omfattning: Heltid, kontorstider

 • Placering: Karlskoga

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Bharat Forges önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på kar01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

 • Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Linnéa Ericson consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Linnéa Ericson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på linnea.ericson@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15017645