Sökresultat
1 månad sedan
Annons-ID: 15021921

Kunnig inom el? WSP växer och söker en till uppdragsledare!

Snabbfakta

Stad:
Umeå
Omfattning:
Heltid, Kontorstider
Typ av uppdrag:
Rekrytering, Heltid
Jobbkategori:
Projektledare (teknik)
Startdatum:
Enligt överenskommelse

Lockar det att arbeta i en samhällsutvecklande-bransch med betydelsefulla projekt? WSP söker en uppdragsledare! Trivs du med frihet under ansvar och vill arbeta i ett företag som ger dig möjligheterna att utvecklas? Som uppdragsledare hos WSP ansvarar du för kompetensområdet elteknik och du har som uppgift att koordinera samarbetet med andra avdelningar i företaget. Rollen passar dig som trivs med mycket ansvar och vill arbeta i varierande projekt. Du är dessutom en social lagspelare som är duktig på att leda människor. Låter detta som dig? Läs vidare.

Om tjänsten

Academic Work söker en uppdragsledare till WSP. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos WSP.

Du kommer att vara en del av ett internationellt företag som arbetar för att utveckla framtidens samhällen. Tjänsten har sin utgångspunkt i Umeå och WSP kommer snart genomgå en flytt till nya fräscha lokaler vid älven på konstnärligt Campus.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter sträcker sig över utredning och projektering av eltekniska system för fastigheter gällande både nybyggnationer och befintliga anläggningar. I rollen som uppdragsledare kommer du arbeta med tekniska frågor inom elteknik, arbetsleda medarbetare, ha kundkontakt och sköta ekonomiska delar. Din breda roll kommer göra dina dagar både varierande och utmanande.

Du kommer bland annat att...

 • Arbeta med kostnadsbedömningar och kalkyler

 • Vara ett tekniskt och socialt stöd för medarbetarna i den egna gruppen

 • Hantera självständigt ackvisition av egna kunder

 • Leda, fördela och resursplanera uppdrag

 • Samordna och upprätta tid- och resursplaner för uppdragen

Tjänsten passar både dig som tidigare arbetat som uppdragsledare inom el- och dig som ser detta som nästa steg i karriären efter en tid som elkonstruktör. Tjänsten och introduktion anpassas efter dina erfarenheter.

Vi söker dig som

 • Har arbetslivserfarenhet som elkonstruktör

 • Behärskar både svenska och engelska då kommunikationen både internt och externt sköts på dessa språk

 • Erhåller körkort B

Det är meriterande om du...

 • Har arbetslivserfarenhet som uppdragledare eller projektledare

Som person är du självgående och strukturerad. Du trivs i en ansvarsfylld och varierande roll och är duktig på att koordinera arbetet. Du gillar att arbeta i team och agerar flexibelt, engagerat och affärsmässigt. Eftersom att du som uppdragsledare kommer att leda arbetet och dina kollegor är det viktigt att du kan ta beslut, samarbetar bra med andra samt har ett helhetsperspektiv i projekten.

Övrig information

 • Start: Efter överenskommelse

 • Omfattning: Heltid, kontorstider

 • Placering: Umeå

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och WSP's önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Information om företaget

WSP består av 40000 ingenjörer, tekniker och akademiker på mer än 300 kontor i alla världsdelar. I Umeå är vi ca 140 personer och flyttar nästa år in i ett nybyggt kontor precis vid älven på konstnärligt Campus. Ett växande företag som WSP med stark global närvaro erbjuder sina anställda utmärkta karriärmöjligheter och chansen att få arbeta med spännande projekt.

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Emma Sundvall consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Emma Sundvall eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på ume02@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15021921