Sökresultat
2 dagar sedan
Annons-ID: 15008277

KUNDTJÄNSTMEDARBETARE TILL SERGEL KREDITTJÄNSTER

Snabbfakta

Stad:
Stockholm
Omfattning:
Deltid, 2 pass/vecka
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag, Deltid
Jobbkategori:
Kundtjänstmedarbetare
Startdatum:
20e augusti

Är du studerande och vill få ett långsiktigt deltidsjobb vid sidan av studierna som ger dig meriter för din framtida karriär? Tycker du om att ge riktigt bra service? Sergel söker nu flertalet kundtjänstmedarbetare för deltid under terminerna och sedan heltid under lov såsom jul och sommar. Startdatum är 20e augusti och vi hanterar ansökningarna löpande. Välkommen in med din ansökan!

Om tjänsten

Academic Work söker för Sergel Kredittjänster 8 stycken kundtjänstmedarbetare som vill jobba deltid under terminerna samt ha garanterat heltidsjobb under jul och sommar. Du kommer bli del av ett team och ni kommer att sitta i fina lokaler i centrala Stockholm. Teamet består idag av både studenter som arbetar deltid samt heltidspersonal som tillsammans skapar en väldigt härlig och trivsam miljö. I den här tjänsten kommer du att arbeta minst två pass i veckan och för dig som visar framfötterna finns goda möjligheter att utvecklas vidare inom företaget efter examen. Den här tjänsten kommer att inledas med en utbildning hos Sergel mellan 20e – 24e augusti. Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Sergel Kredittjänster. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcker sig långsiktigt.

Arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare på Sergel kommer du att hantera och administrera inkommande inkasso- och fakturaärenden som mestadels inkommer via telefon. Du kommer exempelvis att arbeta med: * Påminnelseutskick * Frågor kring kreditfakturor och återbetalningar * Överenskommelser gällande betalningar som avbetalningsplaner och anstånd Tjänsten passar dig som är studerande, tycker om att ge god service och vill få meriterande arbetslivserfarenhet.

Vi söker dig som

* Är studerande på högskola eller universitet med minst 2 terminer kvar av dina studier * Har ett intresse för service * Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift då kommunikationen sker på svenska Det är meriterande om du tidigare har arbetat med liknande arbetsuppgifter. Som person behöver du visa på stor flexibilitet då Sergels behov varierar olika veckor. För att trivas på Sergel tror vi att du är snabblärd och har lätt att arbeta i flera olika system. Du gillar att leverera god service och att ha kundkontakt. Vi ser även att du har en förmåga att arbeta strukturerat och att kunna prioritera bland dina arbetsuppgifter, även vid ett högt tempo. <h2>ÖVRIG INFORMATION</h2> * Start: 20e augusti * Omfattning: Heltid under jul/sommar och deltid under terminerna * Placering: Stockholm * Passkrav: Minst två pass/vecka, heltid under sommaren vecka 26-33 * Arbetstider: Hel- eller halvdagar mellan 08:30-17:15 Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sergel Kredittjänster önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till [Academic Work](mailto:stn02@academicwork.se). Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [stn02@academicwork.se](mailto:stn02@academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där! OM OSS Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på [www.academicwork.se.](http://www.academicwork.se) Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Information om företaget

[Sergel Kredittjänster]( http://sergel.se/) erbjuder flexibla och effektiva tjänster inom tjänsteområdena Kredit, Inkasso, Köp av fordringar samt SMS tjänster. De vänder sig till transaktionsintensiva bolag med höga krav på kvalitet, kostnadseffektivitet, kundservice och flexibilitet. Idag är Sergel Group en av marknadens ledande aktörer med ca 360 anställda med kontor i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Litauen och Lettland.
Ansök här
Caroline Wedar consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Caroline Wedar eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på stn02@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15008277