1 vecka sedan
Annons-ID: 15076889

Kundservicemedarbetare till Shiplink

Snabbfakta

Stad:
Stockholm
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Rekrytering
Startdatum:
Enligt överenskommelse

Vi är ett företag med stark sammanhållning som älskar att må bra tillsammans. Vi förespråkar att ha kul samtidigt som vi gör ett bra jobb. För oss är det viktigt att trivas och bygga en arbetsplats där alla kan känna sig trygga, hörda och viktiga. Vidare arbetar vi för en hög och nytänkande servicenivå och söker nu utåtriktade och sociala personer till vår kundservice!

Om tjänsten

Shiplink är morgondagens frakttjänst för företag. Vi är ett logtech-bolag som köper in och säljer transporttjänster till mindre och medelstora företag. Shiplink anlitar marknadens främsta fraktbolag, bland annat DHL, UPS, TNT etc. och gör de lättillgängliga för våra kunder.

Företaget sitter i nyrenoverade lokaler med hög trivsel. Det krävs därför av dig som en del i teamet att bidra och arbeta för hög trivsel mellan dig och dina kollegor.

Arbetsuppgifter

Du kommer ingå i Shiplinks kundservice. Det innebär att du med hjälp av telefon, chatt och email kommer arbeta för att hjälpa våra kunder med frågor och problemlösning. Hur kan vi göra kunden mer nöjd, vilka tjänster finns mer att erbjuda och vad behöver respektive kund för att kunna utvecklas som kund hos oss.

Vi söker dig som

I denna nytänkande roll krävs ett stort intresse för att hjälpa och göra kunder nöjda. En stor portion nyfikenhet och fokus på lösningar kommer göra dig omtyckt av kollegor såväl som kunder. Positivt är också om du motiveras av människors olikheter och utmaningen att nå ut till många olika personlighetstyper. Viktigt är också att du gillar att ha många bollar i luften och har ett sinne för struktur.

Din erfarenhet:

Vi ser gärna att du har ett intresse för service gentemot kunder. Du är bekväm med telefon, chatt och email samt utrycker dig genomtänkt i text och tal.

  • Tidigare erfarenhet av kundservice, inte nödvändigtvis inom transportbranschen
  • Brinnande intresse för att nå ut till andra människor
  • Förmåga att utrycka dig väl i skrift och tal, i både svenska och engelska
  • Tidigare erfarenhet inom frakt och logistik är meriterande

Övrig information

Denna tjänst avser en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Anställningen är heltid på vårt kontor söder om Stockholm, Sätra industriområde. Vi ser fram emot din ansökan samt att besvara eventuella frågor du har. Skicka personligt brev, CV och bild till ansokan@shiplink.se, och kika gärna mer på företaget www.shiplink.se.

Vid frågor:

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Fredrik Larsson, tel. 0735220866 eller ansokan@shiplink.se

  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Stockholm
Ansök här