2 veckor sedan
Annons-ID: 15079052

Kundservicemedarbetare till IP-Only/GlobalConnect

Snabbfakta

Stad:
Uppsala
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Startdatum:
Omgående
Övrigt:
Heltid

IP-Only/GlobalConnect älskar nät och kulturen på företaget speglas av personer som brinner för att bidra till samhällets digitala utveckling. Dina framtida kollegor är på jakt efter dig som har ett tekniskt intresse och som är hungrig att lära dig. Som kundservicemedarbetare erbjuds du en social roll där du får arbeta med kundtjänst och hjälpa företagets kunder på bästa sätt. Du behöver ingen lång meritlista, vi söker dig som besitter stor nyfikenhet för det tekniska området och som vill utvecklas tillsammans med kundserviceteamet. Vi ser fram emot din ansökan!

Om tjänsten

IP-Only/GlobalConnect strävar efter att möjliggöra en enklare vardag för deras kunder. För dem handlar hållbar utveckling om att kombinera ansvarstagande för etik, miljö, sociala samt ekonomiska frågor i ett långsiktigt perspektiv.

Som kundservicemedarbetare kommer du tillsammans med ditt team ansvara för att hjälpa kunder via telefon och epost. Du kommer både vara behjälplig med nya beställningar, svara på frågor kring befintliga ärenden och hjälpa kunderna utefter deras behov. Det är därför viktigt att du är prestigelös och trivs i en kommunikativ roll där du har kontakt med många olika människor. Här får du stora chanser att utvecklas och ta stort ansvar för en viktig del i Sveriges fiberlogistik!

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Bemöta kunder via telefon och epost
 • Ta emot nya beställningar
 • Aktivera kunder i systemen så de kommer igång med sin fiberanvändning

Vi söker dig som

 • Har tidigare erfarenhet av service
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
 • Har ett intresse för teknik och lätt att sätta dig in i tekniska termer

Meriterande är om du:

 • Har jobbat inom kundservice, sälj eller teknisk support tidigare
 • Har erfarenhet från telekom-branschen

Övrig information

 • Start: 15/8
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Uppsala

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

"Vi, IP-Only, är stolta över att vara en viktig länk i Sveriges fibersatsning. Vi älskar internet med allt vad det möjliggör och vi bygger fiber till alla! Vår dörr står därför öppen för dig som vill ta dig an utmaningen att hjälpa oss att fortsätta och expandera den satsningen. Vi är ett starkt värderingsdrivet företag där initiativförmåga och motor står högt i kurs. Vi jobbar i högt tempo med positiva kollegor och erbjuder dig möjlighet att påverka och utveckla både dig själv och vår verksamhet."

Ansök här