2 veckor sedan
Annons-ID: 15090480

Kundservicemedarbetare på heltid till Brunswick Marine!

Snabbfakta

Stad:
Stockholm, Solna
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Startdatum:
Omgående
Övrigt:
Heltid, 37,5 h/v

Nu ges möjligheten för dig som brinner för service att bli en del i kundserviceteamet hos Brunswick Marine med primärt fokus på Mercury båtmotorer och reservdelar. Brunswick Marine är Sveriges största leverantörer av båtar, motorer, reservdelar och tillbehör för fritidsbruk med kontor i Frösundavik, Solna. Uppdraget är på heltid med start omgående och sträcker sig långsiktigt till och med 22 december 2023 med chans till förlänging därefter. Låter detta som något för dig? Sök redan idag då vi går igenom ansökningarna löpande!

Om tjänsten

Academic Work söker för Brunswick Marine räkning en kundservicemedarbetare på heltid med start omgående. Uppdraget sträcker sig långsiktigt t.om 22 december 2023 med chans till förlängning därefter. Under sommaren har Brunswick sin högsäsong så vid eventuell önskan av semesterledighet ser vi helst att du kan ta din semester före vecka 25 eller efter vecka 31.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Brunswick Marine.

Arbetsuppgifter

I rollen som kundservicemedarbetare kommer du att ta emot inkommande samtal och mail från företagets återförsäljare. Frågor som du kan tänkas svara på är kring fakturaförfrågningar, lagerstatus och leveransinformation och du kommer även att ta emot beställningar och lägga in orders i systemet. De flesta samtal kommer att ske på svenska, men då koncernspråket är engelska kommer du också att ta en del samtal/mail på engelska. Du kommer att ingå i ett kundserviceteam som i dagsläget består av 2 personer. Inledningsvis kommer du att få en introduktion och utbildning i systemen för att på bästa sätt komma in i din nya roll.

Vi söker dig som

  • Har god datorvana och goda kunskaper i Officepaketet
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift, då det används i det vardagliga arbetet
  • Har tidigare arbetslivserfarenhet från en administrativ och/eller serviceinriktad roll

Det är meriterande om du:

  • Har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Har ett båt- och motorintresse och därmed en förståelse för företagets produkter

Som person är du serviceinriktad, hjälpsam och brinner för att ge högkvalitativ service. Vidare har du en god struktur i ditt arbete och du är bra på att samarbeta med andra. Du har en positiv inställning och du har ett intresse för att lära dig mer inom detta område.

Vi väntar oss många ansökningar för denna tjänst och kommer (utöver kraven) lägga vikt vid din motivering för tjänsten.

Övrig information

  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid, 37.5 h/v. Arbetstiderna är 08:00-16:30, måndag - fredag.
  • Placering: Frösundavik, Solna

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Ansök här