2 veckor sedan
Annons-ID: 15090949

Kundservicehandläggare på heltid till Wasa Kredit!

Snabbfakta

Stad:
Stockholm
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Startdatum:
Omgående
Övrigt:
Heltid

Trivs du i en arbetsroll där du slutför dina ärenden med stor noggrannhet och håller kundfokus längs hela processen? Då har vi tjänsten för dig! Wasa Kredit söker nu dig som vill ha ett utvecklande och framförallt roligt heltidsjobb i deras kundservice. För dig som vill ge en kundupplevelse i världsklass, sök tjänsten som kundservicehandläggare redan idag!

Om tjänsten

Academic Work tillsammans med Wasa Kredit söker nu dig som vill utvecklas inom deras kundserviceteam. Du får in en fot i finansbranschen samtidigt som du kommer in i en gemenskap av andra energirika och drivna medarbetare. Här erbjuds en energi- och fartfylld arbetsplats med coachande ledarskap med fokus på mål, utveckling och uppföljning.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär att på ett proaktivt sätt möta varje kunds behov och informera och besvara frågor rörande deras finansieringsprodukter via telefon och mejl. Du har en viktig roll med mycket kundkontakt och din målsättning är att på ett professionellt sätt överträffa kundens förväntan i varje möte. Rollen passar dig som gärna arbetar i högt tempo, med mycket kundkontakt och i hög förändringstakt.

Vi söker dig som

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper för denna tjänst. Som person är du engagerad, lösningsfokuserad och drivs av att ständigt utveckla dig själv och andra. Vi tror att du trivs bra med att arbeta i grupp, men också har ett starkt eget driv och en god förmåga att självständigt leda aktiviteter. I det dagliga trivs du med att ha telefon och mejl som arbetsredskap för att bemöta kunderna på ett proaktivt och professionellt sätt.

För att lyckas i rollen som handläggare krävs det att:

  • Du har god kommunikativ förmåga på svenska och engelska i både tal och skrift
  • Du har erfarenhet av service och ser till kundens behov
  • Du är ansvarstagande
  • Du är organiserad och kan jobba med flera uppgifter samtidigt
  • Du har förmåga och intresse att hantera såväl enkla som komplexa uppgifter och frågeställningar
  • Du har god förmåga att planera, prioritera och strukturera ditt arbete
  • Vi ser att du som söker är en person som kan arbeta självständigt och snabbt når dina resulta

Denna tjänst kräver utdrag från belastningsregistret, vänligen ansök om detta hos polisen i samband med att du skickar in din ansökan då det kan ta upp till två veckor att få hem. Rätt utdrag hittar du här!

ÖVRIGT

START: Omgående

OMFATTNING: Heltid

PLATS: Gärdet, Stockholm

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Wasa Kredits önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Information om företaget

Wasa Kredit AB är en del av länsförsäkringsgruppen. Vi erbjuder finansieringstjänster till företag som leasing, hyra och avbetalning samt lån, avbetalning och kortkrediter till privatpersoner. Vår affärsidé är att skapa mervärde för våra kunder och leverantörer genom att sälja finansieringstjänster samt bidra till ett starkt kunderbjudande för Länsförsäkringar. Läs mer om Wasa Kredithär!

Ansök här