1 månad sedan
Annons-ID: 15080405

Kundrådgivare till storkund i Solna

Vill du jobba med service hos en av våra storkunder i Solna? Nu söker vår kund kundrådgivare till deras team! Är du en person som trivs att prata med kunder samtidigt som du drivs av att lösa problem? Är du vidare en strukturerad person som lägger vikt att få arbeta tillsammans med kollegor, då kan detta vara något för dig! Sök denna tjänst!

Om tjänsten

Inom Kundrelationer Privat/SME äger man relationen och utvecklar servicenivån till vår kunds privatkunder och små- och medelstora företag. Du kommer samordna kundinteraktioner och bedriver kundserviceverksamhet för bland annat kundfrågor, fakturering, nätavtal, ledningsanvisning, reklamationer, skadestånd, felanmälan och utredningar.

Du erbjuds:

  • Arbetslivserfarenhet hos en av våra storkunder
  • Dedikerat samarbete med en Konsultchef på Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Rollen innefattar att ansvara för att säkerställa att kund och anläggningsdata är korrekt registrerat i kund-och faktureringssystem. Utredningarna initieras genom att en eventuell avvikelse uppmärksammas. Utredningsarbetet förutsätter att du som konsult kan tolka uppgifter i interna system, föra dialog med entreprenörer och kunder. Rollen kan även innebära att besvara fakturafrågor.

Vi söker dig som

  • En avslutad eftergymnasial utbildning alternativt några års arbetslivserfarenheter av liknande arbetsuppgifter
  • Flytande i tal och skrift i både svenska och engelska
  • Har arbetslivserfarenhet från elbranschen, serviceyrken och administration.

Det är meriterande om du har en eltekniks utbildning.

Vi söker dig som är serviceinriktad och drivs av att lösa problem. Tjänsten förutsätter att du har god förmåga att prata med kunder, arbetar självständigt och kan ta ansvar för att driva ditt arbete framåt inom ramen för givna ansvarsområden. Du är van att arbeta i samverkan med andra. Vidare ser vi att du är strukturerad och bra på att planera sitt arbete.

Övrig information

  • Start: Oktober
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Solna

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök här