6 dagar sedan
Annons-ID: 15081614

Kundcentermedarbetare till Bonnier News Local!

Snabbfakta

Stad:
Örebro, Centralt
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Startdatum:
Omgående eller enligt överensk
Övrigt:
Heltid

Älskar du service och kundkontakt samt uppskattar en arbetsplats med härliga kollegor och högt tempo? Här får du som är driven och sprider energi runtomkring dig chansen att bli en del av ett företag där man alltid levererar högklassig service till kunder över hela Sverige! I rollen kommer du med hjälp av telefon ge service och support till Bonnier News Locals kunder! Om du tror att du är den vi letar efter, så hoppas vi att du söker tjänsten redan idag, vi arbetar med urval löpande!

Om tjänsten

Nu söker vi kundcentermedarbetare på heltid till Bonnier News Local. Här arbetar du mot ca 40 olika tidningsvarumärken, bland annat Örebros lokaltidning Nerikes Allehanda. Mediebranschen är en bransch i förändring, och här finns därför möjlighet att på sikt påverka och deltaga i de kommande förändringarna. På kundcentret i centrala Örebro sitter cirka 40 av dina framtida kollegor. Här välkomnas du till en arbetsplats med hjälpsamma kollegor som mer än gärna finns där för att svara på dina frågor.

För att du ska få de bästa förutsättningarna för att prestera i din roll och vad som förväntas av dig kommer du erbjudas en introduktion. Introduktionen kommer pågå i cirka tre dagar och anpassas efter dina förutsättningar, allt för att det ska vara tydligt och tryggt för dig. Efter dessa tre inledande dagar anpassas och planeras introduktionen utefter dina behov tillsammans med närmsta chef.

Du erbjuds:

 • En varierad roll som präglas av högt tempo och service

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

På kundcenter arbetar man med ärenden gällande prenumeration, digitalsupport samt reklamation. Inom prenumeration hanteras frågor om köp, avslut, fakturor eller adressändringar och inom digitalsupport svarar du på frågor om digitala tjänster. Reklamation berör frågor om just reklamation.

I rollen kommer du att:

 • Ge service via telefon till Bonnier News Locals kunder över hela Sverige
 • Administrera ärenden i systemen

Vi söker dig som

 • Har goda kunskaper i svenska, tal och skrift då språket används i arbetet
 • Har en grundläggande datavana
 • Har en slutförd gymnasieutbildning

Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom service.

Som person:

 • Har du en hög personlig mognad
 • Är du serviceinriktad
 • Har du en god samarbetsförmåga

Övrig information:

 • Start: Omgående eller enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, måndag till fredag 8.00-17.00.
 • Placering: Centralt i Örebro

I din ansökan vill vi att du bifogar ett personligt du motiverar varför just denna tjänst intresserar dig och vad du kan bidra med till arbetsplatsen!

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Här kan du läsa mer om Bonnier News.

Ansök här