2 veckor sedan
Annons-ID: 15090453

Kundansvarig till Söderberg & Partners Bolån

Snabbfakta

Stad:
Stockholm
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Rekrytering
Startdatum:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
Heltid

Letar du efter en möjlighet att kicka igång din karriär inom rådgivning och försäljning? Då kan detta vara något för dig! Söderberg & Partners Bolån är mitt uppe i en spännande tillväxtresa och vi söker nu nya kundansvariga med fokus på bolån. Vi söker dig som tillsammans med oss vill erbjuda kunderna marknadens bästa upplevelse och bolånetjänst där huvudfokus är att hjälpa samt fånga upp kunder som är intresserade av nya bolån. Är du driven, modig, ansvarsfull och hjälpsam? Driven för att du inte är nöjd förrän kunden valt oss, modig för att du ser fördelar där andra ser nackdelar, ansvarsfull för att du gör allt för att hjälpa kunden, hjälpsam för att du förstår att en bra kundupplevelse är den bästa kundupplevelsen. Brinner du dessutom för samtalet och har en dokumenterad säljerfarenhet så är det dig vi vill ha.

Om tjänsten

Hos Söderberg & Partners erbjuds du en unik möjlighet att vara med på vår tillväxtresa. Du som inte redan har bolånelicens kommer att få utbildning och hjälp att ta den innan anställningen startar så att du snabbt kan komma in och delta i det fortsatta bygget av vår bolåneverksamhet.

Söderberg & Partners Bolån slog upp portarna under sommaren 2020 och har sedan dess haft en stor framgång.

Du kommer att tillhöra ett team om cirka 20 kundansvariga och tillsammans kommer ni spela en viktig roll i att skapa en positiv kundupplevelse. Uppdraget är att erbjuda och tillhandahålla konkurrenskraftiga bolån. Ledord är personlig kontakt, hög servicenivå, god kompetens och snabbhet. Som en stor del av ett litet bolag kommer ditt arbete verkligen vara betydelsefullt och du får stora möjligheter till att vara med och påverka såväl verksamheten som bolånebranschen.

Du erbjuds

 • En öppen och varm arbetsmiljö med korta beslutsvägar och hjälpsamma och engagerade medarbetare
 • Ett inkluderande ledarskap där delaktighet, nytänkande idéer och egna initiativ ses som nyckelfaktorer för medarbetarnas utveckling, engagemang och bolagets tillväxt
 • En gedigen introduktion till arbetet i form av utbildning inom bolåneregelverk, produktegenskaper och försäljning, samt om det saknas, möjlighet att läsa in SwedSec bolånelicensen
 • En trygg anställning hos en arbetsgivare med stabil ägarstruktur och med goda anställningsvillkor i form av bra lönesättning, friskvårdsbidrag, tjänstepension, sjukvårdsförsäkring samt fem veckor semester

Arbetsuppgifter

I rollen som Kundansvarig kommer du vara delaktig i hela bolåneprocessen och ha en kontinuerlig kontakt med kunder via telefon. Under en vanlig arbetsdag så kommer du:

 • Prata med potentiella kunder och lägga upp samt hantera bolåneansökningar. Självklart erbjuder du dem din personliga service längs med hela bolåneprocessen!
 • Göra kundanalyser utifrån kreditgivarens rutiner och regler samt förbereda kreditbeslut utifrån dessa
 • Arbeta mot uppsatta mål inom ärendekvalitet, aktivitet och försäljning

Vi söker dig som

Vi söker dig som

 • Har en avslutad gymnasial utbildning
 • Har tidigare erfarenhet utav en roll där du arbetat med service och/eller försäljning
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal såväl som skrift

I denna process kommer vi att värdera driv, entusiasm och personliga egenskaper allra högst! Har du ett stort intresse för sälj och vill vara en del av Söderberg & Partners fortsatta framgång. I så fall så är du varmt välkommen att söka tjänsten som kundansvarig hos oss.

Som person är du:

 • Lagspelare och relationsbyggare
 • Resultatdriven
 • Ser rutiner som möjligheter
 • Lyhörd i förhållande till kunden och älskar samtalet
 • Ansvarsfull

Övrig information

 • Anställningsstart: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tills vidare med sex månaders inledande provanställning
 • Placering: Stureplan 13

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Söderberg & Partner Bolån är ett dynamiskt tillväxtbolag som tillsammans med flera starka varumärken vill utmana den svenska bolånemarknaden genom ett mer kundorienterat och serviceinriktat arbetssätt med målsättning att erbjuda marknadens bästa bolånetjänst.

Söderberg & Partners Bolån etablerade sin verksamhet under 2020 och ägs av PO Söderberg & Partner AB samt ett antal olika fastighetsmäklarbolag som är partners till Real Alliance AB. Söderberg & Partners Bolåns målsättning är att utmana storbankerna genom att kombinera modern IT-miljö med ett kundorienterat arbetssätt och bra produktvillkor.

Ansök här