Sökresultat
1 månad sedan
Annons-ID: 15023967

K-Rauta söker sommarjobbare inom bygg!

Snabbfakta

Stad:
Umeå
Omfattning:
Heltid, 6-15, 10-19
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag, Heltid, sommarvikariat
Jobbkategori:
Butikssäljare
Startdatum:
Slutet av April

Har du en bakgrund inom snickeri eller har ett brinnande intresse för bygg-branschen och erfarenhet från hemmaprojekt? Just nu söker vi en konsult för ett sommarvikariat hos K-Rauta! Sök redan idag, urval sker löpande!

Om tjänsten

Academic Work söker en konsult till ett sommarvikariat hos K-Rauta med möjlighet till fortsatt deltidsarbete för dig som är student. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer att anställas av Academic Work men arbeta ute som konsult hos kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig från slutet av april och fram till slutet av augusti. För dig som är student finns möjlighet att börja på deltid innan skolan slutar.

Som säljare ute på byggården är dina främsta arbetsuppgifter att hjälpa kunden på bästa sätt. Det innebär bland annat försäljning, varuexponering och kassaarbete. Alltid med en servicenivå i världsklass!

Arbetsuppgifter

 • Fylla på varor och virke med truck
 • Hjälpa kunder
 • Varuutlämning
 • Kassahantering

Vi söker dig som

 • Avslutad gymnasieutbildning, gärna inom bygg eller snickeri
 • Har truckkort för att kunna köra motviktstruck
 • Goda kunskaper i svenska och engelska då det krävs i dagligt arbete
 • Intresse för byggbranschen

Det är meriterande om du har en snickarbakgrund och kassavana.

Som person är du

 • Problemlösande
 • Serviceinriktad
 • Bra på att samarbeta

ÖVRIG INFORMATION

Preliminär start: Slutet av april

Omfattning: Heltid under sommaren.

Placering: Umeå

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och K-Rautas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Information om företaget

Läs mer om K-Rauta genom att följa länken.

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Malin Forslund consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Malin Forslund eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på ume02@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15023967