1 månad sedan
Annons-ID: 15080144

Kontrakt- administratör till ett snabbväxande energiföretag!

Elektrifieringen av bilar, lastbilar och bussar är en av de mest omfattande branschomvandlingarna någonsin. Vår kund leder denna förändring och siktar på att bli den ledande batteripartnern för den europeiska bilindustrin, och sätta nya riktmärken för hållbarhet och CO2-fotavtryck. Idag har de Europas största batterifabrik placerad här i Sverige. Företaget har ett spännande jobberbjudande för en kontrakts-administratör att ansluta sig till deras passionerade byggarbetarteam. Vi söker en hängiven, erfaren och driven kontrakts-administratör för att tillsammans med dem bidra till en grönare framtid.

Om tjänsten

Var en del av byggnadsledarteamet som sätter kontraktsstrategi och implementering av fabriken fram till produktionsstart. Som kontrakt-administratör kommer du att stötta företaget genom korrekt kontraktshantering. Detta genom att minimera projektrisker genom tillämpning av bästa kommersiella och avtalsmässiga förvaltningspraxis.Du kommer att vara en integrerad del av projektexekveringsteamet och arbeta intimt med program, projektlednings- teknik och upphandlingsteamen. Du kommer att leda och stödja ett team av kvantitetsmätare, kontraktsspecialister samt kundägarrepresentanter och utföra kontraktshanteringen av alla byggprojekt på campus.

Som konsult på Academic Work erbjuds du en fantastisk möjlighet att ta nästa steg i din karriär inom byggbranschen, på ett snabbt växande och internationellt företag. Du erbjuds att utöka ditt nätverk och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Uppdraget startar omgående och uppdraget är på sex månader.

Arbetsuppgifter

 • Hantering av alla entreprenader och stöd till teamet i att administrera under byggnationen.
 • Ledning av Construction Change Management och stöd till teamet i att administrera under byggnationen.
 • Entreprenörs-& leverantörshantering
 • Delta i risk- och beredskapshantering samt lindring av eventuella byggandet.
 • Proaktivt tillvägagångssätt för att undvika bygganspråk och hantering av fordringar om de uppstår.

Vi söker dig som

 • Kandidat, eller masterexamen i kvantitetsmätning, teknik, byggledning eller motsvarande
 • Gedigen teknisk erfarenhet inom alla kostnadshanteringsområden, planering, estimering, pre-contract, post contract och slutredovisning.
 • Minst 2 års erfarenhet

Som person är du:

Personen vi söker är flexibel och ivrig att lära sig. Du får chansen att ha en inverkan på framgångssagan och se resultatet av ditt arbete. Organisationen värdesätter stor självdisciplin och en naturlig talang för att få saker att hända. Egenskaper som vi värnar om är känsla för kvalitet, vänlighet och humor.

Övrig information:

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Mer information om företaget kommer att ges senare i rekryteringsprocessen.

Ansök här