Sökresultat
1 vecka sedan
Annons-ID: 15017804

Kontorsansvarig med intresse för ekonomi till SignUp Software i Sundbyberg!

Snabbfakta

Stad:
Stockholm
Omfattning:
Heltid, 08-17
Typ av uppdrag:
Rekrytering, Heltid
Jobbkategori:
Receptionist
Startdatum:
Omgående

Är du serviceminded, flexibel och prestigelös? Gillar du att ha brett ansvar och arbeta med många bollar i luften? Är du dessutom en social och energirik person som sprider glädje runt omkring dig? I rollen som Kontorsansvarig hos SignUp Software får du möjligheten att arbeta på ett spännande företag i en internationell miljö!

Om tjänsten

Academic Work söker för SignUp Softwares räkning en Kontorsansvarig till företagets kontor i Sundbyberg.

SignUp Software är ett expansivt IT-bolag som utvecklar ExFlow – en marknadsledande lösning för elektronisk fakturahantering för Microsofts affärssystem. ExFlow säljs via Microsoft-partners globalt med en stark tillväxt i USA och Australien. I dagsläget använder mer än 7000 företag ExFlow för att digitalisera och effektivisera sin fakturahantering. Fler än 30 miljoner fakturor hanteras årligen av ExFlow.

SignUp software grundades 1999 och har idag ca 50 anställda. SignUp Software är ett internationellt företag med kontor i Sverige (HK), Finland, Danmark och Australien.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos SignUp Software.

Arbetsuppgifter

Som Kontorsansvarig kommer du arbeta brett med olika ansvarsområden och uppgifter på kontoret. En del av arbetet innebär att bemanna receptionen och välkomna besökare. Du kommer svara i telefonen och ansvara för passager, beställning av nya abonnemang, hantering av post och bokning av resor.

Utöver det är du ansvarig för den dagliga driften på kontoret vilket innebär att du ser till att kontoret är representativt genom att exempelvis ställa fram frukost, hålla ordning i kök och konferensrum samt beställa fika inför möten. Vidare kommer du även att assistera ekonomichef med fakturahantering samt stötta marknadsansvarig exempelvis vid events och online marknadsföring.

Tjänsten passar dig som vill få in foten på ett energirikt och positivt företag i stark tillväxt!

Vi söker dig som

 • Har minst gymnasieexamen, gärna med inriktning inom ekonomi
 • Har ett intresse för ekonomi
 • Har erfarenhet av arbete inom service sedan tidigare
 • Har goda kunskaper i Officepaketet
 • Är obehindrad i det svenska språket i tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska då bolaget är internationellt och du kommer att ha daglig kontakt med både engelsktalande kollegor och kunder

Som person är du driven och serviceminded. Eftersom du jobbar brett med olika uppgifter på företaget så kommer du vara spindeln i nätet vilket kräver att du är strukturerad. Du kommer ta arbetsuppgifter såväl högt som lågt vilket gör det viktigt att du är prestigelös. Då du ensamt är ansvarig för receptionen och den dagliga driften på kontoret så ser vi att du är noggrann, ihärdig och har förmågan att själv se vad som behöver göras samt kommer med förbättringsförslag och nya idéer.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Sundbyberg

 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskoordinator Amanda Axelsson

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och SignUps önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Information om företaget

Läs mer om SignUp Software här

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Emelie Karlsson consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Emelie Karlsson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15017804