Sökresultat
1 månad sedan
Annons-ID: 15028774

Konsult inom Life Science till Semcon!

Snabbfakta

Stad:
Södertälje
Omfattning:
Heltid, 8-17, flex
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag, Långsiktigt
Jobbkategori:
Processingenjör
Startdatum:
Omgående

Är du utbildad ingenjör som vill jobba inom Life Science branschen och tillhöra ett dynamiskt och starkt växande teknik-konsultföretag? Vill du få möjlighet att erhålla gedigen arbetslivserfarenhet i en spännande bransch för att lägga en bra grund för din framtida utveckling? Vi söker en person till spännande uppdrag i Södertälje. Sök tjänsten nu då vi selekterar löpande!

Om tjänsten

Academic Work söker en person till Semcon som vill arbeta som konsult inom Life Science på uppdrag hos deras kunder, och till en början hos en utav deras spännande kunder ute i Södertälje.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Kundens intention är att du efter ca 6 månader ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som konsult hos Semcon kommer du att ha en viktig roll avseende byggandet av kundens projektaffär framför allt inom Life Science men även hos deras kunder inom andra spännande branscher. Du kommer arbeta brett i projektform hos Semcons kunder där projekten varierar både i längd och innehåll, och du erbjuds en utvecklande arbetsroll. Du kan komma att ta dig an uppdrag inom områden som exempelvis processteknik, validering eller kvalitet.

Du kommer till en början delta i ett projekt där ditt huvudsakliga ansvar blir att säkerställa att ett projekt levereras till omfattning, tid, kostnad, resurs och fördefinierad kvalitet enligt kundens grundläggande prioriteringar.

Du kommer till exempel arbeta med att..

  • Utveckla dokumenthanteringsriktlinjer i projektet

  • Skapa en gemensam dokumenthanteringsstruktur

För rätt person finns mycket goda möjligheter till överrekrytering inom 6 månader. Semcon månar om sina anställda och erbjuder kompetensutveckling inom validering och projektledning, samt mentorskap av en senior konsult för att säkerställa utveckling och trygghet. Du kommer att få ta del av en dynamisk arbetsmiljö med högt i tak för nya idéer. Gemenskap och mångfald är något de värderar högt och du blir genom denna roll en del av ett framgångsrikt företag och får möjlighet att arbeta internationellt och med globala kunder.

Vi söker dig som

  • Är civil- eller högskoleingenjör inom life-science området, alternativt att du gått på Mälardalens högskola, och då läst med inriktning Informationsdesign.

  • Talar och skriver flytande i både svenska och engelska då detta är det språk som används på daglig basis både i den interna kommunikationen samt ute hos kund.

Meriterande är om du tidigare arbetat med dokumentation.

Som person har du ett stort driv, är en riktig teamplayer och drivs av att klara tuffa deadlines. Samtidigt är det viktigt att du är positiv i ditt arbete samt att du sprider denna anda till dina kollegor. Vidare har du en god förmåga att nätverka socialt, samtidigt som du jobbar strukturerat och noggrant.

Du har ett konsultmässigt förhållningssätt då att du kommer att arbeta ute hos företagets kunder och på så vis representera såväl Semcon som Academic Work. Du sätter kunden i fokus, är flexibel och stimuleras av att ta dig an nya utmaningar samt tycker att det är spännande med nya människor och miljöer.

Semcon värdesätter att du är innovativ och har framåtanda samt att du ska vilja sätta din prägel på arbetet som du genomför. Att samarbeta som en del av ett produktivt team ska vara motivationsfaktor för dig.

ÖVRIG INFORMATION

  • Start: Omgående

  • Omfattning: Heltid, långsiktigt uppdrag med ambition till överrekrytering

  • Placering: Beroende på uppdrag, till en början Södertälje

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Information om företaget

Semcon är ett globalt produkt- och produktionsutvecklingsbolag med ca 2000 anställda som jobbar med utveckling baserat på det mänskliga beteendet.

Såhär beskriver Semcon sig själva:

Hos oss ser vi alla våra medarbetare som talanger och vi vill att våra talanger ska hålla länge, både professionellt och privat! Vi är stolta över att våra medarbetare ger uttryck för att vårt företag har ett gott klimat för balans i livet.

Våra medarbetare håller också vårt sociala klimat högt vilket är en starkt bidragande orsak till den höga trivseln hos oss. Vi har roligt på jobbet och anordnar regelbundet sociala aktiviteter där vi kan koppla av och lära känna varandra även utanför arbetssituationen.

Ta chansen att vara med i det vinnande teamet och ansök redan idag! Läs mer om Semcon som arbetsgivare här.

Ansök här
Matilda Rönnquist consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Matilda Rönnquist eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på stn04@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15028774