3 veckor sedan
Annons-ID: 15079091

KONE söker en Customer Service Administratör!

Vill du kombinera ditt genuina intresse för kundservice och administration i ett av Sveriges världsledande företag inom hissar och rulltrappor? Är du dessutom en problemlösande och noggrann person som som strävar efter att alltid ge kunden den bästa serviceupplevelsen? Vår kund KONE har flera år i rad utsetts till ett av världens mest innovativa företag av Forbes Magazine och du kommer att arbeta på deras Skandinaviska huvudkontor i Kista. Du kommer i rollen som Customer Service Administratör arbeta med fakturareklamationer och -administration. Låter det som en spännande roll? Sök redan idag då urval sker löpande!

Om tjänsten

I rollen som Customer Service Administratör kommer du ha både serviceinriktade och administrativa arbetsuppgifter där du kommer hantera fakturaadministration och ta emot reklamationer. Här kommer du ingå i Prebilling-teamet som består av sju personer i Sverige. Uppdraget är på heltid och du kommer arbeta under kontorstider på det Skandinaviska huvudkontoret i Kista, det kommer dessutom finnas chans att arbeta 2-3 dagar i veckan hemifrån.

KONE är världsledande inom hiss- och rulltrappsbranschen och sitter i ljusa och fräscha lokaler intill Kista Galleria. Hör mer om KONE i filmen:

Tillsammans med kunder och partners hjälper vi till att göra Sverige mer tillgängligt! Vi är stolt partner till projekt såsom Mall of Scandinavia, Gothia Tower och Turning Torso. Vi vill alltid att alla som använder våra produkter är trygga och uppfattar oss som kundvänliga.

Du erbjuds

 • En händelserik arbetsplats präglad av täta interna samarbeten, där utveckling och innovation alltid står i fokus
 • Härliga kollegor med mycket framåtanda och bra sammanhållning som värdesätter samarbete och att ha kul på arbetsplatsen och som hjälper varandra, är lärande och jobbar tillsammans.
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande här

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att kontrollera beställningar i samband med fakturering och se till att dessa är korrekt rappporterade enligt utfört arbete och enligt kundernas kontrakt. Du kommer därutöver besvara och hantera inkommande ärenden via telefon och mejl gällande fakturareklamationer.

Vi söker dig som

 • Har tidigare erfarenhet av en serviceinriktad och/eller administrativ roll
 • Har god system- och datorvana
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift

Det är även meriterande om du:

 • Har arbetat i en liknande roll där du haft kundkontakt via telefon och/eller mejl
 • Har erfarenhet av fakturaadministration
 • Har kunskaper i SAP

För denna roll är dina personliga egenskaper avgörande för du ska trivas och bli framgångsrik i rollen. Vi söker dig som trivs i en serviceinriktad roll och med daglig kundkontakt. Vi ser även att du har en självsäkerhet i att ta beslut och tillämpar ett problemlösande tillvägagångssätt. Utöver detta tror vi att du är en person som trivs med ett ansvar över de ärenden som du kommer hantera samt att du arbetar såväl noggrant som strukturerat.

För att trivas i rollen ser vi att du är:

 • Serviceinriktad
 • Ansvarstagande
 • Noggrann

Övrig information

 • Start: 1/9
 • Omfattning: Heltid, kontorstider
 • Placering: Kronborgsgränd 13, Kista

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

KONE grundades 1910 och är branschledande inom innovativa och miljöeffektiva lösningar för hissar, rulltrappor och automatiska dörrar. KONE är beläget i Kista och har 6 år i rad kvalat in på affärsmagasinet Forbes lista över världens mest innovativa företag. Vi har samarbetat med KONE i flera år, och har konsulter såväl på hel- som deltid på olika avdelningar!

Ansök här