5 dagar sedan
Annons-ID: 15088076

Kommunikatörsassistent till Posithiva Gruppen

Är du studerande inom marknadsföring eller kommunikation och vill ha ett långsiktigt deltidsarbete vid sidan av studierna som ger dig meriter för din framtida karriär? Tillsammans med Posithiva Gruppen söker vi nu en kommunikatörsassistent på deltid med start omgående. Läs mer nedan och ansök redan idag, då vi går igenom ansökningarna löpande!

Om tjänsten

Vi söker för Posithiva Gruppens räkning en kommunikatörsassistent till deras team. Uppdraget är på deltid och sträcker sig under hela 2023 med chans till förlängning.

Du erbjuds

 • Möjlighet att vara en del av en samhällsviktig organisation
 • Tillämpa kunskaper vid sidan av dina studier som ger meriterande erfarenheter för framtida karriär efter examen

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Posithiva Gruppens kansli består i dagsläget av nio personer och de söker nu tillökning i form av en kommunikatörsassistent på deltid som kommer arbeta i tätt samarbete med erfarna kollegor. I rollen som kommunikatörsassistent ges möjlighet att, vid sidan av dina studier, tillämpa kunskaper genom att bland annat:

 • Uppdatera organisationens hemsida via Wordpress
 • Publicera och annonsera i sociala medier
 • Ta fram affischer och annat tryckt och digitalt material via InDesign
 • Hantera nyhetsbrev
 • Producera text till bland annat rapporter från seminarier och konferenser

Vi söker dig som

 • Studerar på eftergymnasial nivå inom digital marknadsföring, marknad/kommunikation eller annat vi bedömer likvärdigt och har minst 1 år kvar av dina studier
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift
 • Är bekant med InDesign, Photoshop eller liknande program

Det är meriterande om du även:

 • Har erfarenhet av webbproduceringsverktyg, exempelvis Wordpress eller liknande

I rollen som kommunikatörsassistent är du noggrann, strukturerad, framåt och orädd som person. Du hugger tag i saker som behövs, har en självgående förmåga och räds därigenom inte utmaningar samt att ta egna initiativ. Självklart identifierar du dig med Posithiva Gruppens värderingar kring allas lika värde och att personer som lever med hiv ska ha samma förutsättningar och möjligheter som alla andra. Vi väntar oss många ansökningar för denna tjänst och kommer (utöver kraven) lägga stor vikt vid din motivering för tjänsten.

Övrig information

 • Start: Omgående, sträcker sig t.om sista december 2023
 • Omfattning: Deltid, ca 2 dagar i veckan
 • Placering: Östermalm

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Posithiva Gruppen (PG) bildades 1985 och är Sveriges äldsta och största patientorganisation för personer som lever med hiv. Vi är en rikstäckande ideell, partipolitiskt och religiöst obunden medlemsförening. Vårt syfte är att samla personer som lever med hiv till utbildning och kontakt, ge stöd samt erbjuda psykosocial verksamhet och skapa forum för utbyte av erfarenhet. Vi bevakar även rättigheter och arbetar för att öka kunskapen om hiv i samhället samt motverka stigmatisering och fördomar.

Ansök här