Sökresultat
1 vecka sedan
Annons-ID: 15010430

Kommunikatör sökes till ett kortare uppdrag!

Snabbfakta

Stad:
Kalix, Karlsborg
Omfattning:
Deltid, 8-17
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Jobbkategori:
Informatör
Startdatum:
Juli

Är du en självständig person som brinner för kommunikation? Kanske är du student och söker en spännande utmaning för ett kortare uppdrag? Har du även erfarenhet av att arbeta med Episerver? Om du dessutom är intresserad av ett hållbarhetsperspektiv är detta en unik möjlighet för dig att kliva in på ett nytänkande företag i en administrativ roll. Vill du testa jobbet som kommunikatör på ett världsledande företag redan i sommar, ansök nu idag!

Om tjänsten

Academic Work söker en kommunikatör till BillerudKorsnäs i Karlsborg. Som kommunikatör kommer du att sitta på HR-avdelningen med tre andra personer, varav en HR-chef. Du kommer att vara omgiven av kompetenta kollegor och kommer även erbjudas en inskolning i rollen. De har ett flertal kommunikatörer ute i landet och söker nu ytterligare en till Karlsborgsbruket. Starttiden för uppdraget kan ske redan under sista veckan i juli. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos BillerudKorsnäs. Uppdraget sträcker sig fram till oktober 2018 och kommer inledningsvis att vara på heltid och därefter deltid.

Arbetsuppgifter

Som kommunikatör kommer du arbeta i Episerver och ansvara för det dagliga operativa arbetet. Du kommer att vara en stödjande funktion till olika specialister och se till att aktuell information kommer ut på det lokala intranätet. Du kommer till exempel att: * Uppdatera och kommunicera internt på företagets intranät samt viss extern kommunikation till press och kommun i Kalix * Uppdatera om policys, veckonyheter med mera Du är en person som skulle tycka det vore spännande att få lära dig och utvecklas inom kommunikationsområdet. Tjänsten kräver att du är självständig i ditt arbete då du har huvudansvaret för kommunikationen. Därtill har du skinn på näsan och räds inte att ta egna initiativ.

Vi söker dig som

* Har kunskaper i Episerver * Är obehindrad i svenska i tal och skrift Det är meriterande om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Som person är du starkt kommunikativ och är skicklig på att anpassa ditt budskap. Du arbetar strukturerat, planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt. <h3>ÖVRIG INFORMATION</h3> * Start: Juli/Augusti * Omfattning: Deltid, kontorstid 8-17. * Placering: Karlsborg * Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och BillerudKorsnäs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till [Academic Work](mailto:ume01@academicwork.se). * Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom. * Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [ume01@academicwork.se](mailto:ume01@academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där! OM OSS Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på [www.academicwork.se.](http://www.academicwork.se) * Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Information om företaget

[BillerudsKorsnäs]( https://www.billerudkorsnas.se) är ett internationellt företag som är en ledande leverantör inom förpackningsindustrin av förnyelsebara material och smarta lösningar av förpackningar. De utmanar och erbjuder förpackningsmarknaden hållbara material och lösningar för att öka lönsamhet, samtidigt som miljöpåverkan minskar. Deras budskap ”What if” skapar ett målinriktat arbete inom organisationen, med målet att främja ett hållbarhetsfokus och en mer hållbar framtid!
Ansök här
Rosanna Fagerudd consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Rosanna Fagerudd eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på ume01@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15010430