1 månad sedan
Annons-ID: 15076779

Komatsu söker prisanalytiker

Ta chansen att utvecklas tillsammans med Komatsu - Ett bolag i en växande bransch med goda utvecklingsmöjligheter och hållbara produkter inom skogsbruk. Tillsammans med Komatsu söker vi nu en prisanalytiker med utbildning eller motsvarande erfarenhet inom ekonomi, statistik eller prissättning. Vi letar efter dig med ett sinne för siffror och som lockas av att arbeta analytiskt. Låter det intressant? Sök tjänsten redan idag, urvalet sker löpande.

Om tjänsten

Hos Komatsu blir du en del av ett internationellt företag men har sin grund i Umeå. I deras helt nya lokaler på Klockarbäcken hittar du allt från koncernledning och produktion till stödfunktioner som ekonomi och HR. Komatsu jobbar med högteknologiska produkter där det ständigt finns ett fokus på framtidens utveckling och utmaningar.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som prisanalytiker ingår du i teamet för eftermarknad där du tillsammans med en kollega ansvarar för prissättning av reservdelar för Komatsu. Du kommer framförallt att arbeta i Excel, i deras ERP-system samt ett prissättningssystem och har nära dialog med bland annat inköp, sälj och support i ditt dagliga arbete.

Vi söker dig som

  • Har läst statistik eller ekonomi på universitetsnivå alternativt har motsvarande erfarenhet från arbetslivet.
  • Har erfarenhet av att jobba med prissättning, alternativt med stora datamängder sedan tidigare
  • Har goda kunskaper i Excel
  • Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska i såväl tal som skrift

Som person är du:

  • Strukturerad
  • Analytisk
  • Ansvarstagande

Övrig information

  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid 6-8 månader med chans till förlängning
  • Placering: Umeå

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Komatsu Forest är en av världens största tillverkare av skogsmaskiner med över 1400 anställda globalt, med över 60 års erfarenhet av teknisk innovation och hållbart skogsbruk. Den tekniska utvecklingen drivs av R&D på Komatsu Forest i Umeå, som består av över 100 ingenjörer där vi dagligen utmanar oss själva och våra produkter för att ständigt bli bättre. Du kommer att vara del av ett härligt gäng där vi har högt i tak, bra gemenskap och gynnsam företagskultur där vi hjälper varandra att utvecklas. Vi jobbar som ett team, som lyckas tillsammans!

Ansök här