Sökresultat
2 månader sedan
Annons-ID: 15020345

Key Account Manager till revolutionerande Dynamic Code

Snabbfakta

Stad:
Linköping, Linköping
Omfattning:
Heltid, 8-17, Kontorstider
Typ av uppdrag:
Rekrytering, Heltid
Jobbkategori:
Key Account Manager
Startdatum:
Enligt överenskommelse

Vi söker dig som är en skicklig relationsbyggare och en god lyssnare med ett stort intresse för Dynamic Codes spännande resa. Som Key Account Manager kommer du att bli en viktig del av företagets tillväxtresa. Dynamic Code vill växa i Sverige och internationellt inom de närmsta åren och har högt uppsatta mål för att nå detta! Söker du ett arbete där du får arbeta med innovativa människor, i ett företag som är nytänkande och där the sky’s the limit? Skicka in din ansökan idag då vi arbetar med löpande urval!

Om tjänsten

Academic Work söker två Key Account Managers (KAM) till Dynamic Code. De arbetar med att utveckla meningsfulla hälso- och diagnostest baserat på DNA-teknologi och vill förändra vården. Vidare planerar dem att anställa ca 10-15 personer ytterligare inom de närmsta tre åren. Det är ett växande företag där det förväntas att du är drivkraftig och vill vara med och påverka för att företaget ska lyckas nå sina mål.

Företaget har sitt kontor i Ebbepark, Valla i Linköping, vilket är där du kommer att utgå ifrån. I dagsläget är dem 17 heltidsanställda, samt en del studenter som arbetar deltid. I arbetsgruppen råder ett öppet klimat där man har kul tillsammans och arbetar som ett team. Du kommer att tillhöra sälj- och marknadsteamet där det idag arbetar tre personer. Företaget sitter i ett öppet kontorslandskap i moderna lokaler där de precis flyttat in. De är positivt inställda till sökanden från andra städer, förutsatt att du har möjlighet att vara på kontoret i Linköping ca två dagar i veckan.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Dynamic Code.

Arbetsuppgifter

Som KAM kommer du att vara en nyckelperson i verksamheten. Du kommer att arbeta med försäljning på ett relationskapande sätt, med såväl nya som befintliga kunder. Då företaget arbetar mycket med förändring och vill förbättra vården så krävs det engagemang och intresse från din sida. Det är viktigt att du informerar och säljer in nya idéer till dina kunder, och på så sätt guidar dem till de bästa lösningarna.

I rollen som KAM kommer du att samarbeta med dina kollegor från andra avdelningar för att ta fram nya produkter och lösningar och hålla dig uppdaterad om det senaste på marknaden. Viktigt är även att ta med sig information och eventuella frågor från kunder tillbaka till företaget för att ständigt vara i framkant så att företaget kan fortsätta vara revolutionerande. Majoriteten av kunderna finns i Stockholm och Malmö, så det kommer att ingå resor i tjänsten, men där du har en stor frihet i hur du planerar ditt arbete.

Tjänsten passar dig som trivs i en rolig och utmanande roll som tillsammans med Dynamic Code vill växa både med företaget och i din yrkesroll. Rollen passar dig som trivs med att arbeta nära dina kollegor och du kommer att få bra stöd under din introduktion.

Vi söker dig som

 • Har gymnasieexamen, med fördel inom ekonomi eller teknik

 • Har 2-3 års arbetslivserfarenhet från B2B

 • Har körkort B

 • Uttrycker dig mycket väl i tal och skrift, på såväl svenska som engelska då du kommer använda båda språken i arbetet

 • Känner dig trygg med att arbeta i Officepaketet samt har arbetat i ett affärssystem tidigare

Det är meriterande om du

 • Har ett stort intresse för både hälsa och teknik då företaget är uppbyggt på dessa delar

 • Det är även ett stort plus om du arbetat i CRM-system tidigare

Vi söker dig som är en driven person som vill vara med och påverka företagets resa. I din roll kommer du att möta kunder i olika roller på olika nivåer där det är viktigt att du bemöter alla på ett respektfullt sätt och representerar Dynamic Code på bästa sätt.

I denna tjänst är personligheten viktig och målet är att ha ett team som kompletterar varandra. Som person känner du dig trygg med att sälja och representera företaget samt trivs i en relationsskapande roll. Det är viktigt att du utstrålar trygghet och stabilitet samt trivs i en roll där du får styra kunden men samtidigt lyssnar in behovet. Viktigt för tjänsten är även att du är självgående och visar på stor affärsmässighet där du kan identifiera affärer.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid

 • Omfattning: Heltid

 • Lön: Enligt överenskommelse

 • Placering: Linköping

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Dynamic Code önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Information om företaget

Dynamic Codes grundare arbetade på 90-talet på Statens Kriminaltekniska Laboratorium (SKL). Två forskare med lång erfarenhet av DNA-analyser, tog fram kriminaltekniska analyser i brottsutredningar. De fascinerades av hur mycket information som gick att få fram med DNA-tester och insåg att DNA går att använda till mycket mer. Där i laboratoriet fick de en insikt - Den information som DNA kan ge oss kommer att revolutionera sjukvården.

Dynamic Code utvecklar idag meningsfulla hälso- och diagnostest baserat på DNA-teknologi och erbjuder dessa i en egen digital kommunikations- och logistikplattform som kommer att revolutionera medicinsk provtagning och diagnostester. Tester som tidigare krävt provtagning hos kliniker och av vårdpersonal och ibland tagit månader och år, kan patienterna nu göra själva och få svar och behandling på några dagar. Utan att tumma på kvaliteten – Dynamic Codes tester uppfyller alla medicinska och regulatoriska krav.

Se gärna Dynamic Codes video om hur deras produkt fungerar.

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Natalie Hansson consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Natalie Hansson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på lin05@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15020345