4 veckor sedan
Annons-ID: 15080983

Kampanjtaktiker till Apoteket!

Snabbfakta

Stad:
Stockholm
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Startdatum:
Omgående
Övrigt:
Heltid

Har du erfarenhet av arbete inom inköp och sortiment och söker ett meriterande uppdrag med fokus på marknads- och kampanjarbete? Då kan tjänsten som kampanjtaktiker på Apoteket vara något för dig! Apoteket är ett av Sveriges starkaste varumärken och vi söker nu dig som vill vara med och bidra till att deras marknadsarbete fortsätter utvecklas. Skicka in din ansökan redan idag - start är omgående och urval sker löpande!

Om tjänsten

Apoteket AB är Sveriges största apotekskedja med över 3300 anställda och närmare 400 apotek utspritt över hela landet. Deras sortiment är brett och består av varor och tjänster inom läkemedel och hälsa till såväl privatpersoner, företag och producenter. Ett av Apotekets mest centrala kärnvärden som genomsyrar deras företagskultur är vikten av att uppfattas som trovärdiga och omtänksamma gentemot sin omvärld.

För Apotekets räkning söker vi nu en kampanjtaktiker som kommer arbeta med planering och genomförande av kampanjer i samtliga av bolagets försäljningskanaler. administration och registrering av bolagets kampanjer. Du kommer att vara en viktig del i att Apotekets kampanjer genomförs på bästa sätt från planering till genomförande och vara ”spindeln i nätet” för att säkerställa att processen fungerar hela vägen ut mot kund. I din roll kommer du att arbeta i nära samarbete med Kategorichef och Kampanjstrategi.

Vi söker dig som kan börja omgående eller under augusti och som ser långsiktigt på tjänsten. Initialt sträcker sig uppdraget under sex månader men för rätt person finns goda chanser till både förlängning och överrekrytering.

Du erbjuds

 • En engagerad konsultchef som kommer stötta och coacha dig i din fortsatta karriär
 • Breddad kompetens inom kampanj- och marknadsarbete
 • En långsiktig tjänst där goda chanser finns till överrekrytering till Apoteket

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som kampanjtaktiker kommer du bland annat arbeta med att:

 • Planera kampanjer på varumärkes-, och artikelnivå online och i butik
 • Arbeta med kampanjadministration
 • Analysera kampanjutfall och komma med rekommendationer på hur Apoteket optimerar framtida kampanjer
 • Förhandla bästa möjliga affärsvillkor, avtala med leverantörer och upprätta kampanjavtal kopplade till överenskomna kampanjer
 • Medverka i arbetet med att prognostisera kampanjvolymer för att säkerställa hög tillgänglighet vid kampanjens genomförande
 • Ansvara för att nödvändig information levereras inom utsatta deadlines i de olika system som finns tillgängliga för kampanjadministration
 • Vara den primära kontakten mot leverantör vid frågor kopplat inför, under och efter genomförd kampanj

Vi söker dig som

 • Har relevant eftergymnasial utbildning inom relevant område
 • Har tidigare erfarenhet av analysarbete, gärna inom kampanj- och eller marknad
 • Har tidigare erfarenhet av administration, gärna inom kampanj
 • Har erfarenhet av arbete med att optimera kategoriers försäljning och lönsamhet
 • Har mycket goda kunskaper i Officepaketet, framförallt Excel
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

För att lyckas och trivas i rollen behöver du vara en "doer" som inte är rädd för att kasta dig ut och ta egna initiativ. Du behöver också ha en mycket god analytisk förmåga samt vara strukturerad. Du kommer att samarbeta med många olika delar i organisationen varpå stor vikt läggs vid hur du samverkar och arbetar tillsammans med andra för att skapa effektiva team. Du gillar förändringar och har lätt för att anpassa dig och hitta lösningar. Du har en god förmåga att arbeta självständigt samtidigt som du har lätt för att skapa relationer, såväl internt som externt. Att ta initiativ till förbättringar och utveckling är en självklarhet för dig!

Övrig information

 • Start: Omgående/Augusti
 • Omfattning: Heltid
 • Lånsiktighet: Avtal sträcker sig initialt sex månader men för rätt person finns goda möjligheter till både förlängning och överrekrytering
 • Placering: Solna

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Varför Apoteket? Det finns många skäl att jobba på Apoteket. Kalla det karriär eller livsval, men vi tror att man söker sig hit av en anledning. Bra stämning, kunskap, utveckling och hälsa är viktiga ingredienser i Apotekets verksamhet och det är därför vi bl.a. har branschens högsta friskvårdsbidrag. Hos Apoteket jobbar du dessutom på ett av Sveriges mest hållbara företag. Vill du veta mer om Apoteket? Klicka här!

Ansök här