1 månad sedan
Annons-ID: 15080235

Kalibreringstekniker sökes till RTI Group!

Snabbfakta

Stad:
Göteborg, Mölndal
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Startdatum:
Omgående

RTI Group utvecklar och tillverkar instrument för kontrollmätning av röntgenstrålning inom sjukvården runtom i världen och söker nu en junior medarbetare till tjänsten som kalibreringstekniker. Har du ett allmänt intresse för teknik och i synnerhet gällande elektronik? Gärna, men inte nödvändigtvis, med en teknisk gymnasieutbildning. Ta chansen och sök redan idag! Vi tillämpar löpande urval.

Om tjänsten

Academic Work söker för RTI Groups räkning en kalibreringstekniker. RTI Group levererar produkter som används för kvalitetssäkring av röntgen inom sjukvården runtom i världen. Produkterna är i många avseenden mycket tekniskt avancerade och återkommer med vissa intervaller för omkalibrering och service. RTI Group vill nu utöka sin organistation med en kalibreringstekniker. I rollen som kalibreringstekniker kommer du att ingå i företagets operationsavdelningen med fokus på service och arbeta med kalibrering samt reparationer på deras produkter. Tjänsten kommer att inledas med en introduktion av företagets teknik och produkter.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och RTI Groups önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos RTI Group. Uppdraget är av långsiktig karaktär.

Arbetsuppgifter

Tjänsten som kalibreringstekniker innefattar arbetsuppgifter som innebär genomförande av testmätningar och kalibrering. Arbetet kommer på sikt även att omfatta kontakt med RTI Groups kunder och återförsäljare i en internationell miljö, vilket gör att din kommunikativa förmåga på både svenska och engelska är en förutsättning för att du ska bli framgångsrik i din roll.

Du kommer till exempel att:

 • Kalibrera i RTI Groups ackrediterade röntgenlaboratorium enligt gällande rutiner
 • Utföra reparationer på produkter som inte fungerar

I tjänsten kan även viss tid tillbringas på produktionsavdelningen vid produktionstoppar.

Vi söker dig som

 • Har en gymnasial utbildning, gärna med teknisk inriktning men det är inget krav.
 • Har ett allmänt intresse för teknik och i synnerhet för elektronik.
 • Talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska

Det är meriterande om du:

 • Har erfarenhet av lödning
 • Har erfarenhet från service av tekniska produkter

Som person är du:

 • Noggrann
 • Ansvarstagande
 • Serviceminded

Övrig information:

 • Start: Omgående eller enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Mölndal

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

RTI Group hjälper människor att undvika onödig strålning vid röntgenundersökningar genom att utveckla och sälja produkter som används för kvalitetssäkring av röntgen inom sjukvården. De erbjuder innovativa, sofistikerade och användarvänliga produkter, är ledande i branschen och verkar internationellt.

Ansök här