Sökresultat
1 vecka sedan
Annons-ID: 15021383

Juniora utvecklare inom Python till Fredenheim

Snabbfakta

Stad:
Stockholm
Omfattning:
Heltid, Kontorstider
Typ av uppdrag:
Rekrytering, Tillsvidare
Jobbkategori:
Systemutvecklare
Startdatum:
Omgående

Är du nyfiken på 5G, trivs med att arbeta fritt under ansvar och har goda kunskaper i Python, då har du hittat rätt! Företaget Fredenheim utvecklar telekomplattformar för en global storkund och söker nu två juniora utvecklare till sitt team. Vill du veta mer? Läs vidare!

Om tjänsten

Fredenheim arbetar med att utveckla plattformar och är huvudleverantör till en av världens ledande aktörer inom telekomindustrin. I dagsläget innefattar det olika projekt, exempelvis uppdatering av en befintlig mjukvara eller förbättra användarvänligheten. 3G, 4G och nu till och med 5G samt andra IoT lösningar utgör också många av utvecklingsprojekten. Där får du chansen att arbeta med de nyaste teknikerna för produkter som Fredenheim än så länge är ensamma på marknaden om.

Som utvecklare kommer tillhöra en agil utvecklingsgrupp, idag bestående av fem personer som sitter på olika platser i Sverige, hemifrån eller ute hos kunden. Under veckomöten planeras och fördelas veckans arbete och därefter är det fritt att arbeta varifrån man vill. Föredrar du att arbeta hemma eller på kontoret spelar ingen roll, så länge du håller deadlines. Teamet håller ständig kontakt och hjälps åt över chatt eller telefonkonferens samt testar varandras kod innan det skickas vidare.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Fredenheim.

Arbetsuppgifter

Rollen som utvecklare hos Fredenheim är bred och kan formas efter dina intressen. Har du en stark passion för utveckling och bara vill fokusera på att knacka kod kommer du få utrymme för det. Är du intresserad av att jobba direkt mot användaren och kunden kommer du även kunna göra det. Personen som har rollen i dagsläget kommer kunna stötta och introducera dig den första månaden innan hen går vidare och det finns en tydlig on boarding plan för att du ska få en så bra start som möjligt.

Utvecklingsmiljön är open source i Linux OS och där den främsta utvecklingen sker i Python. Du kommer dagligen utveckla, förbättra och anpassa plattformarna gentemot användaren tillsammans med teamet.

Vi söker dig som

  • Har goda kunskaper i Python och Linux OS från studier, arbetslivserfarenhet eller egna projekt

  • Har goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift, då båda språken används i rollen.

Har du ett brinnande intresse för programmering och ett extra intresse för telekombranschen är detta ett plus.

Som person har du hög arbetsmoral och trivs med att arbeta fritt under ansvar. Du kan självständigt lösa utmaningar du stöter på längt vägen. Du är också noggrann och arbetar aktivt för att följa de kvalitetsstandards som satts upp för arbetet. Vidare är det viktigt att du arbetar strukturerat och kan följa uppsatta deadlines.

Övrig information

  • Start: Omgående

  • Omfattning: Heltid

  • Placering: Kista Stockholm, flexibelt

  • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Sebastian Larsson eller Rekryteringskoordinator Joanna Medner

  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Information om företaget

Läs gärna med om Fredenheim på deras hemsida här.

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Sebastian Larsson consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Sebastian Larsson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på stn05@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15021383