Sökresultat
1 månad sedan
Annons-ID: 15017921

Junior webbutvecklare till världsledande Axis Communications

Snabbfakta

Stad:
Lund, Ideon
Omfattning:
Heltid, Office hours
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag, Heltid
Jobbkategori:
Webbutvecklare, front-end
Startdatum:
Omgående

Älskar du webbutveckling? Vill du arbeta på en nyfiken och innovativ arbetsplats där man inte är rädd för annorlunda idéer? Vill du få mycket individuellt ansvar men fortfarande ha kvar teamkänslan? Då kan du vara Axis Communications nästa juniora webbutvecklare. Sök redan idag!

Om tjänsten

På Axis Communications i Lund uppmanar man till innovativa lösningar och ligger i framkant vad gäller utveckling inom nätverksbaserad kameraövervakning. Företaget är ledande inom sitt område och har idag kontor i 20 länder samt samarbetspartners världen över. Med sina innovativa lösningar och härliga företagskultur är Axis därmed en av de mest attraktiva arbetsplatserna i branschen. Nu behöver avdelningen Video Based Products och teamet som ansvarar för produktutvecklingen av Fixed box cameras förstärkning av en junior webbutvecklare.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Axis Communications. Axis intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Du kommer tillhöra ett mindre team på 12 personer och vara involverad i flertalet kundnära projekt där din huvudsakliga uppgift blir att öka användarvänligheten och funktionaliteten samt kvalitetssäkra produkten för att möta Axis kunders högt ställda krav. Tjänsten kommer innebära en del förvaltning av befintliga applikationer där du genom produktspecialister kommer få case ”tickets” som behöver åtgärdas eller förbättras. Medans den andra delen kommer beröra nyutveckling av kundanpassade webbapplikationer.

Utveckling av applikationen sker i Linux miljö där du kommer arbeta i både HTML, CSS samt Javascript med tillhörande bibliotek som React och Backbone. Teamet jobbar agilt enligt scrummodellen där möjligheten för dig att vara med i de större projekten kommer finnas. Som junior webbutvecklare kommer du erbjudas stöttning i form av mentorskap från en mer senior kollega för att komma in i rollen och företaget på bästa möjliga sätt. Du kommer även få en bra introduktion där du exempelvis börjar med mindre uppgifter i pågående projekt. På arbetsplatsen kommer du mötas av ett coachande ledarskap som uppmuntrar till egna initiativ för både personlig och yrkesmässig utveckling. Du kommer även få möjlighet att samarbeta över Axis avdelningsgränser för att jobba så effektivt som möjligt och utveckla marknadens bästa produkter.

Tjänsten passar dig som brinner för webbutveckling och vill fortsätta din resa på ett företag där man uppmuntrar nya idéer och inte blir en i mängden. Du ska gilla att driva din egna utveckling framåt och gillar att arbeta självständigt där du inte är rädd för att ta egna initiativ till lösningar.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har ett genuint intresse för webbutveckling Axis vill förstärka sin kompetens och välkomnar därför ansökningar både från dig som är nyexaminerad och dig som har några års erfarenhet. Vi tror att du är intresserad av ny teknik och utmanande problemställningar. Du tycker att det är spännande att analysera behov och ständigt förbättra användarupplevelsen.

Vi ser att du har:

 • En master- eller kandidatexamen från högskola eller universitet med relevant inriktning mot webb.

 • Grundläggande Linux kompetens

 • Goda kunskaper i MVC-arkitektur, HTML, CSS och Javascript med tillhörande bibliotek exempelvis React samt Backbone

 • Goda kunskaper i både svenska och engelska

Det är meriterande om du har:

 • Har arbetat med Agila metoder/SCRUM

Har du relevant hobbyprojekt att visa upp alt. tidigare relevant erfarenhet av webbutveckling ta gärna med detta i din ansökan.

Som person är du flexibel och öppen för nya möjligheter och uppdrag. Din problemlösningsförmåga gör att du nyfiket tar tag i de utmaningar du möter. Vi ser att ditt arbetssätt präglas av noggrannhet där ingenting lämnas åt slumpen, samtidigt som du håller dig till uppsatta tidsramar. Du är ansvarstagande i din natur och säkerställer att du arbetar utifrån uppsatta mål och deadlines samt är en riktig lagspelare!

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Lund, Ideon

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Axis Communications önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

 • Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Information om företaget

Axis Communications är inte bara ett företag, Axis är en kultur, ett sätt att leva. Axis erbjuder en mångkulturell arbetsplats med en öppen företagskultur. Vi tillåter och uppmuntrar våra anställda till självständigt tänkande – vi lever efter våra värderingar: Act as one, Always open och Think big! Läs mer om Axis

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Sebastian Ottosson consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Sebastian Ottosson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på mal04@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15017921