5 dagar sedan
Annons-ID: 15077013

Junior utvecklingsingenjör till Permobil!

Snabbfakta

Stad:
Sundsvall, Timrå
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Startdatum:
September
Övrigt:
Heltid

Permobil är i en expansiv fas och utökar nu ett av sina Research & Development-team med en junior utvecklingsingenjör. Här får du arbeta med en stor bredd av arbetsuppgifter i varierande projekt, vilket gör det till det perfekta arbetet efter examen. Samtidigt får du dessutom möjligheten att vara med och påverka hur Permobils produkter ska utvecklas framåt! Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Som en frispråkig förkämpe för personer med funktionsnedsättning, byggde doktor Per Uddén upp Permobil utifrån idén om att varje person har rätt att kompenseras för sin funktionsnedsättning så långt som möjligt. Detta med hjälpmedel som håller samma tekniska standard som de vi alla använder till vardags. Permobil sätter människorna som använder deras produkter i främsta rummet med syftet att skapa innovationer för individer och att skapa avancerade supportlösningar som berikar livet för människor som lever med funktionsnedsättningar.

Du erbjuds

 • En möjlighet att visa framfötterna hos en global arbetsgivare med goda utvecklingsmöjligheter
 • En utvecklande roll där du får möjligheten att bidra till framtiden inom Medtech
 • En plats i ett sammansvetsat och härligt arbetsteam

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som junior utvecklingsingenjör kommer du att arbeta nära testingenjörer, projektledare samt andra ingenjörer i tvärfunktionella projekt med att utveckla användarvänliga produkter med hög kvalitet. Du kommer att arbeta med design, produktutveckling och dokumentation av både nya produkter och befintligt produktsortiment.

Vi söker dig som

 • Har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom maskinteknik, industriell/teknisk design, ergonomi, bioteknik eller liknande
 • Behärskar svenska och engelska i tal likväl som skrift, då det krävs i kommunikation med kollegor samt för dokumentation
 • Har ett stort tekniskt intresse

För att lyckas i rollen måste du vara nyfiken på användaren, bry dig om användarnas feedback och ha ett användarcentrerat mindset. Vi ser det som meriterande om du tidigare arbetat med hjälpmedel eller personer med funktionsvariationer.

Som person ser vi att du är:

 • Samarbetsvillig
 • Strukturerad
 • Initiativtagande

Övrig information

 • Start: September
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Per Uddéns väg 20, Timrå
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Permobils önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av ansvarig rekryterare Tina Rabnell på Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Permobil sätter de människorna som använder deras produkter i främsta rummet. Deras syfte är att skapa innovationer för individer, att skapa avancerade supportlösningar som berikar livet för människor som lever med funktionsnedsättningar. Deras engagerade team arbetar outtröttligt för att göra detta möjligt, oavsett om de designar en ny rullstol, testar sittdynor eller erbjuder stöd till en fysioterapeut.

Ansök här