1 månad sedan
Annons-ID: 15078073

Junior utvecklare till Mimer

Snabbfakta

Stad:
Uppsala, Centralt
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Startdatum:
Oktober 2022
Övrigt:
Långsiktigt, flexibilitet

Är du nyfiken på att lära dig mer om C och SQL? Hos Mimer får du en intellektuell utmaning där du självständigt får bedriva uppgifter vid sidan av kollegor med bred kompetens. Här får du vidareutveckla dina kunskaper från studierna i en organisation som ger dig frihet under ansvar. Vill du kompetensutvecklas under en långsiktig anställning? Då är du välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Mimer levererar datasbaslösningar där visionen är att deras produkt Mimer SQL ska bli den mest flexibla databasen på planeten. Mimer strävar därför ständigt efter att utvecklas för att ligga i framkant vad gäller innovativt tänk och kvalitet. Detta i en arbetsmiljö som uppmuntrar medarbetarna till att själva komma med idéer och förbättringsförslag.

Hos Mimer arbetar 16 personer med bred kompetens. Du rapporterar till gruppchefen och arbetar självständigt med den uppgift du blir tilldelad. Som ny på bolaget kommer du att få en introduktion för att lära dig om Mimers produkt Mimer SQL. Tillsammans med supportteknikern får du förståelse om produkten, sedan får du sätta igång med din första uppgift - learning by doing! Du har bred kompetens i dina kollegor som gärna diskuterar lösningar och idéer med dig.

Du kommer att arbeta med C och SQL - därför är det viktigt att du har med dig en grund från något av C-språken in i rollen. Saknar du kompetens inom C men har goda kunskaper i liknande språk som t.ex. C# och Java? Då har du goda förustättningar att lära dig C på plats.

Du erbjuds

 • En arbetsplats med bred kompetens och stora utvecklingsmöjligheter
 • Frihet under ansvar
 • Flexibla arbetstider

Detta är ett konsultuppdrag via Academic Work du sedan blir överrektyerad till Mimer efter 9 månader förutsatt att samarbetet fungerar väl mellan alla parter. Mimer ser detta som en långsiktigt roll och söker därför efter dig om vill göra en utvecklingsresa inom bolaget. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsdagar kommer att har stor variation beroende på vilken uppgift du sitter med och hur du lägger upp din arbetsdag. Du har frihet under ansvar att lösa uppgiften du blir tilldelad. För att lösa den kommer du till exempel att behöva bedriva kunskapsinsamling, implementering, förbättringar och anpassningar.

Vi söker dig som

 • Har en examen som systemvetare, datavetare, matematiker eller liknande utbildning där du fått god kunskap om programmering, programmeringsmetodik och problemlösning samt erfarenhet av språken C, C++, C# eller Java
 • Har grundläggande kunskap i SQL
 • Har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, då arbetet utförs på båda språken

Det är ett krav att du bifogar en lista på dina avslutade kurser i din ansökan

Det är meriterande för tjänsten om du har:

 • Goda kunskaper i C (specifiera detta in din ansökan)
 • Avslutade kurser inom algoritmer och datastrukturer, databasteknik och operativsystem

I denna rekryteringsprocess kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga kompetenser. För att trivas och lyckas hos Mimer bör du vara en nyfiken person som drivs av att utvecklas. Vi kommer lägga extra stor vikt vid att säkerställa att du är strukturerad, ansvarstagande och självgående.

Övrig information

 • Start: Oktober 2022
 • Omfattning: Heltid med flexibla arbetstider
 • Placering: Centrala Uppsala, i Fålhagen.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Mimers önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök här