Sökresultat
2 veckor sedan
Annons-ID: 15020231

Junior trafikledare till Real Rail Sweden!

Har du en utbildning med inriktning mot logistik och ett stort intresse för transportbranschen? Är du en person som trivs i högt tempo, tänker snabbt på tårna och kännetecknas av ett lösningsorienterat förhållningsätt? Då är det dig vi söker till Real Rail Sweden som nu behöver förstärka sitt team med en junior Trafikledare! Sök redan idag, då vi arbetar med löpande urval i denna rekryteringsprocess.

Om tjänsten

Academic Work söker nu en trafikledare till vår kund Real Rail Sweden i centrala Stockholm. Real Rail Sweden är en del av Sandahlsbolagen och arbetar som trafikcenter för att ta emot kunders transportbeställningar, besvara produkt- och prisförfrågningar och effektivisera transportarbetet.

I denna tjänst kommer du att vara en del av ett nära sammansvetsat team som varje dag arbetar för att säkerställa och optimera transporterna av kundernas varor. Trafikledarna arbetar i tre olika skift fördelade under dagen: 07:45-16:15, 12:00-20:00 eller 16:00-23:30.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Real Rail Sweden. Uppdraget kommer att vara på heltid och pågå från Mars-April till Augusti initialt.

Arbetsuppgifter

Som Trafikledare kommer du arbeta med att samtliga delar som rör att ta emot kunders transportbeställningar, svara på produkt- och prisförfrågningar och ge förstaklassig service till Real Rails kunder samt säkerställa leveranser.

Du kommer till exempel att:

 • Ta emot, hantera och effektuera beställningar från kunder i det interna datasystemet
 • Operativ trafikledning och ansvar för övervakning av tågens trafikinformation genom kommunikation med externa kontakter och leverantörer
 • Proaktivt arbeta med störningsbekämpning, rapportera avvikelser, ta emot lam vid olyckor och upprätta trafiklägesrapporter

Tjänsten passar dig som har ett stort intresse för transportbranschen som vill få värdefull praktisk erfarenhet från den gedigna kompetens som finns inom organisationen.

Vi söker dig som

 • Har en högskoleutbildning med inriktning mot Logistik eller motsvarande erfarenhet från tidigare arbetslivserfarenhet
 • Har mycket god data/systemvana och kunskaper i Word och Excel
 • Har en god kommunikativ förmåga i så väl tal som skrift
 • Goda kunskaper i svenska och engelska

Det är meriterande om du…

 • Har tidigare erfarenhet från transportbranschen
 • Har goda kunskaper i tyska

Som person är du en naturlig kreativ problemlösare som drivs av att arbeta i ett högt tempo i en minst sagt varierad vardag. I arbetet kan du stöta på oförutsägabara situationer som behöver lösas omgående, vilket gör att vi söker dig som är självgående, initiativtagande och kommunikativ. Vidare ser vi att du har en god samarbetsförmåga mot såväl interna som externa kontakter, då Real Rail Sweden består av ett tight sammansvetsat team.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Mars/April eller enligt överenskommelse.

 • Omfattning: Heltid, 3 skift.

 • Lön: Timlön, enligt överenskommelse.

 • Placering: Stockholm, Torsplan.

 • Kontaktuppgifter: Jennie Björk eller hennes rekryteringsteam enligt kontaktuppgifter nedan.

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Real Rail Swedens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Jennie Björk consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Jennie Björk eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på stw02@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15020231