1 månad sedan
Annons-ID: 15083744

Junior Software Engineer inom Industry 4.0 till Mycronic!

Snabbfakta

Stad:
Stockholm, Täby
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Rekrytering
Startdatum:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
Heltid

Tänk dig de mest högteknologiska elektronikprodukterna du kan föreställa dig, och sen tänker du ett steg längre. Med världsledande produktionslösningar leder de elektronikindustrin och utvecklar dagens mest högteknologiska produkter, men med en ödmjukhet inför att det viktigaste för att lyckas med detta är en passion för såväl affärer som teknik och framför allt människor. Mycronic befinner sig i en expansiv fas där de vill fortsätta etablera sig på fler marknader och i fler länder och för att göra detta söker de personer som vill vara med på deras fortsatta resa.

Om tjänsten

Mycronic är ett svenskt bolag, som i över 40 år har utvecklat och tillverkat maskiner för elektronik- och displaytillverkning och har idag kunder och distributörer i över 50 länder världen över. Idag är Mycronic uppdelat i 4 divisioner och i och med den stora satsningen på Industry 4.0 behöver man bland annat stärka ett av R&D-teamen inom divisionen High Flex. Denna division utvecklar utrustning och lösningar för elektroniktillverkare med höga krav på snabb omställning av produktionen med bibehållen hög nyttjandegrad. Kunderna återfinns inom exempelvis rymd och fordonsindustrin. R&D inom High Flex består i dagsläget av cirka 450 medarbetare globalt, varav 170 personer jobbar på utvecklingsavdelningen i Täby. Du kommer att tillhöra ett mindre team om fem personer bestående av din närmsta chef, två projektledare och två systemarkitekter. Utöver det kommer du också ha ett nära samarbete med andra utvecklingsteam, samt ett flertal andra tekniska discipliner i Täby så som elektronik, mekatronik, mekanik, produktion mfl. Utöver samarbetet med flertalet ingenjörsområden är detta en perfekt roll för dig som vill jobba med ett brett spektrum av tekniker så som C#, C++, Linux, Java, .NET Core m.fl.

En hälsning från din närmsta chef

Här blir du en del av ett kreativt team med medarbetare som besitter kunskap inom många områden. Vi jobbar med spännande teknik och vi antar våra utmaningar tillsammans som ett team. Du kommer att ha möjlighet att utvecklas och få en bred kunskap om Mycronics produkter. Mitt mål är att vi som team skall vara starka tillsammans och leverera produkter med hög kvalitet för en global marknad. -Jenny Svahn, Director Factory Automation

Arbetsuppgifter

Rollen är bred; du kommer att jobba med hela utvecklingskedjan från idé till kravställning, vidare till design, implementation och test. Du kommer att utveckla ny funktionalitet men även hantera support från kund. Vi har ett fokus på DevOps, att koppla samman utveckling och Operations för att skapa ett kontinuerligt flöde av kundreleaser, interna och externa, med syfte att jobba nära våra kunder. Tyngdpunkten av arbetet kommer vara inom embedded-utveckling och backend men även frontend-utveckling.

Du kommer att ha en viktig roll i att utveckla produkter som ger Mycronic möjlighet att erbjuda en helhetslösning till sina kunder. Detta innebär också att du som utvecklare ges möjligheten att skapa dig en helhetsbild över alla Mycronics produkter för High Flex-divisionen och en möjlighet att utvecklas inom automation, connectivity och Industry 4.0. Inledningsvis kommer du erbjudas en mentor för en bra start på din karriär hos Mycronic!

Vi söker dig som

 • Har en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom exempelvis datateknik, elektronik, mekatronik eller liknande
 • Har erfarenhet av embedded-utveckling i C#, Java, C eller C++ från jobb eller skolprojekt
 • Har kunskaper i Gitlab
 • Har mycket goda kunskaper i engelska

Vi ser det som meriterande om du har

 • Erfarenhet inom DevOps

I denna rekrytering kommer vi även lägga stor vikt vid dina personliga kompetenser och intresse för tjänsten. Motivera väl i din ansökan varför du valt att söka. Vi kommer att lägga extra stor vikt vid följande personliga egenskaper:

 • Personlig mognad
 • Samarbetsförmåga
 • Ansvarstagande
 • Problemlösande

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Täby
 • Kontaktuppgifter: Ansvarig rekryterare Johanna Sörell, johanna.sorell@academicwork.se
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Mycronics önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail. Sök tjänsten genom att klicka på ”ansök här” nedan.

Rekryteringsprocessen

 • Telefonintervju med Academic Work
 • Tester (personlighetstest + problemlösningstest)
 • Djupintervju med Academic Work
 • Intervju med Mycronic
 • Referenstagning + beslut

Information om företaget

Läs mer om Mycronic på deras hemsida: https://www.mycronic.com/sv/

Ansök här