1 månad sedan
Annons-ID: 15089170

Junior Säljare till DREM!

Snabbfakta

Stad:
Stockholm, Södermalm
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Rekrytering
Startdatum:
Omgående
Övrigt:
Heltid

Vill du hjälpa husägare att spara energi och samtidigt göra något gott för klimatet? Vi söker nu flera Juniora säljare till DREM. Här får du möjlighet att bli en del av ett företag som är påväg mot en riktigt spännande tillväxtresa. Om du får energi av försäljning och vill lära dig mer om energiförsörjning kan det vara dig vi söker! Skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande

Om tjänsten

Academic Work söker för DREMs räkning Juniora Säljare till deras härliga team. Detta är en direktrekrytering där du blir anställd hos DREM.

Som Innesäljare på DREM hjälper du husägare välja rätt värmepump för sitt boende. Du kommer bli en del av säljteamet, vilket är DREMs kärnteam. Tillsammans med ditt team kommer du arbeta för att hjälpa kunden spara pengar, genom att förmedla rätt lösning för just dennes boende.

Du erbjuds:

 • Fast anställning med bra lön och möjlighet till bonus
 • Bra förmåner såsom friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och försäkringsskydd
 • Att bli del av ett härligt team som bryr sig och vill göra en skillnad för klimatet
 • Personlig och professionell utveckling, både i vardagen och genom olika utbildningar
 • Möjligheten att vara med på en riktigt spännande tillväxtresa

Arbetsuppgifter

DREM har skapat en innovativ och digital försäljningsresa för att hjälpa kunderna att välja rätt värmepump för sitt boende. Som Junior Säljare kommer du få ansvar för hela kundresan, från det virtuella hembesöket till att hjälpa kunden att lägga en order och planera in installationen. Det innebär att du kommer få möjlighet att arbeta med kunderna på ett mycket nära och personligt sätt, även om det sker helt digitalt.

Du kommer även arbeta nära erfarna kollegor och samarbetspartners från tillverkar- och installatörsledet för att få bästa möjliga stöttning i ditt uppdrag att hjälpa kunderna med deras behov.

På DREM får du en unik möjlighet att arbeta med en innovativ och digital försäljningsresa. Hjälpa kunderna välja rätt värmepump samtidigt som du får stöd och möjlighet att lära och utvecklas.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är

 • Har tidigare erfarenhet av försäljning genom exempelvis en tjänst som telefonförsäljare eller liknande
 • Talar och skriver flytande på såväl svenska som engelska då du använder dig av båda språken i ditt dagliga arbete

Vi söker dig som är:

 • Målinriktad
 • Nätverkande
 • Problemlösande

För att att trivas i rollen krävs det att du är social och motiveras av att arbeta mot mål. Du har en förmåga att kommunicera med olika typer av kunder och skapa en känsla av förtroende. Du trivs med att interagera med människor och får energi av att hjälpa kunder att hitta den bästa lösningen för dem.

Vi förväntar oss många ansökningar och kommer (utöver kraven) lägga stor vikt vid din motivation för tjänsten.

Övrig information

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, kontorstider
 • Placering: Stockholm, Söder

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök här