2 veckor sedan
Annons-ID: 15087569

Junior Projektledare till E.on E-mobility!

Snabbfakta

Stad:
Stockholm, Solna
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Startdatum:
Omgående

Vill du vara med och bidra till ett mer hållbart samhälle? Är du en initiativtagande person som brinner för projektarbete och ledarskap? I rollen som projektledare kommer du att vara med och ansvara för att bygga ut och utveckla laddinfrastruktur i hela landet! Ansök redan idag - vi applicerar löpande urval.

Om tjänsten

E.ON arbetar ständigt för att vara ledande i arbetet för ett bättre och mer hållbart samhälle. Förutom arbetet för ett mer hållbart samhälle arbetar E.ON även för att skapa och bibehålla en inkluderande arbetsmiljö, mångfald bland sina anställda samt ligga i framkant när det gäller den digitala utvecklingen. För att kunna åstadkomma dessa mål arbetar E.ON kontinuerligt med en bred variation av projekt, som på olika sätt bidrar till ett mer hållbart samhälle. I denna roll får du möjlighet att ta del av denna spännande utveckling genom att ansvara för projekt inom E.ON E-Mobilitys Deployment-avdelning, som är dedikerade till att bygga ut och utveckla laddinfrastruktur i hela Sverige.

I rollen som Projektledare kommer du ingå i E.ON E-Mobility, vars syfte är att erbjuda E.ONs kunder med effektiva och hållbara laddningslösningar. Specifikt kommer du ingå i deras Deployment-avdelning, som specialiserar sig i installationen av laddstationer till en bred variation kunder. Som projektledare är ditt huvudsakliga ansvar att koordinera och driva detta arbete framåt, med tätt samarbete med Sales- och Operations-avdelningarna. Rollen kommer ställa höga krav på din förmåga att arbeta kvalitetsmedvetet med ett högt antal långsiktiga projekt där du ansvarar för kommunikation och samarbete med olika stakeholders.

Du erbjuds

 • En fot in på ett företag som vill satsa på dig och din utveckling
 • En dedikerad konsultchef som kan stötta och coacha dig i din framtida karriär

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som projektledare hjälper du kunder att få den bästa möjliga lösningen. Du är ansvarig för leverans och installation av laddlösningsprojekt mot B2B partners

I början kommer du att gå bredvid en senior projektledare för att utvecklas som projektledare.

Det ställs höga krav på löpande samordning, utvärdering och kvalitetssäkring av projekten samtidigt som du säkerställer E.ONs krav på arbetsmiljö, kvalitet och kundnöjdhet. Du kommer att vara med under hela projektetförloppet från övertag från säljare till slutbesiktning, driftsättning och projektdokumentation.

Du förväntas ansvara över:

 • Framtagning av laddlösningar
 • Projektens budget och ekonomi
 • Kunddialog och kontakt mot leverantör och installatör

Vi söker dig som

 • Innehar en eftergymnasial teknisk utbildning.
 • Har mycket god vana inom Excel
 • Innehar B-körkort.
 • Är obehindrad i svenska och engelska i såväl tal som skrift

Det är även meriterande ifall du har tidigare erfarenhet av arbete inom energiindustrin eller elbranschen.

För att du ska presetera väl i denna roll ser vi att du är:

 • Strukturerad
 • Självgående
 • Kommunikativ
 • Ansvarstagande

Övrig information

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 6 månader med goda möjligheter till förlängning
 • Placering: Solna

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Du kommer tillhöra ett härligt team som är engagerade, drivna och som alla arbetar för att vidareutveckla eMobility affären. Teamet har mycket humor och tycker det viktigaste är att ha kul på jobbet samtidigt som de arbetar för deras gemensamma mål - att endast arbeta för förnybar och återvunnen energi till senast 2025!

Ansök här