4 dagar sedan
Annons-ID: 15081395

Junior projektledare inom elkraft till Stockholm Vatten och Avfall!

Snabbfakta

Stad:
Stockholm, Lovön
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Startdatum:
Omgående/enligt överenskommels
Övrigt:
Heltid 40h/vecka

Vi söker nu dig som vill ta nästa steg i din karriär där du genom introduktion och välplanerad satsning utvecklas in i en roll som Junior Projektledare inom elkraft! Skulle du beskriva dig som en driven, social och tekniskt nyfiken person som gillar att arbeta hands-on? Är du nyexaminerad inom elkraft och är sugen på en långsiktig utmaning? Då kan det vara dig vi söker! Skicka in din ansökan redan idag - vi arbetar med löpande urval.

Om tjänsten

Stockholm Vatten och Avfall är en samhällsbyggare som driver och utvecklar vatten- och avfallstjänster med miljöfokus. Varje dag, året runt förser de 1,5 miljoner stockholmare med rent och gott kranvatten, renar avloppsvatten och ser till att avfallet tas om hand. Tillsammans med invånare, företag och andra intressenter arbetar de för att Stockholm ska bli världens mest hållbara stad.

Stockholm Vatten och Avfall satsar stort på Stockholms framtida vattenförsörjning (SFV) och man bygger nu ut vattenverken med miljö och hållbarhet i fokus. En väl fungerande dricksvattenproduktion som kan möta framtidens krav är en förutsättning för stadens tillväxt.

I rollen som junior projektledare inom elkraft kommer du stötta och avlasta en senior projektledare. Denna seniora projektledare har ett övergripande teknikområdesansvar för elkraftssystemen inom avdelningen. Du kommer stötta honom i arbetet att leda utvecklingen inom teknikområdet, genomföra tekniska utredningar och projekt på vattenverk på uppdrag från verksamheten och verka som kvalificerat tekniskt driftstöd.

I denna tjänst kommer du utgå från Lovö vattenverk, men anläggningsbesök i Norsborg kan även förekomma.

För tjänsten kommer en säkerhetsprövning att göras i samband med anställning.

Du erbjuds

 • En tjänst där du får vara med och forma rollen utifrån din kompetens och bakgrund.
 • För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter.
 • Att ingå i en organisation med mycket erfarenhet och kunskap till ditt stöd där du erbjuds introduktion och upplärning i deras arbetsprocesser.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I din roll kommer du inledningsvis arbeta nära en senior projektledare och avlasta honom i sitt arbete. Detta innebär till en början att du kommer få gå parallellt och delta i olika typer av projekt, där flera av deras projekt är i en intensiv fas. Stort fokus i rollen kommer även vara att du ansvarar för struktur och administration för projektdokumentation. Då rollen är formbar efter din bakgrund och erfarenhet kommer du efter en tid få möjlighet att forma rollen och tilldelas ansvarsområden och arbetsuppgifter inom din nisch.

 • Delta i projektmöten och på sikt även ansvara för egna projektmöten.
 • Administrera och strukturera projektdokumentation.
 • Forma rollen utifrån bakgrund och erfarenhet och utveckla arbetssätt.

Vi söker dig som

 • En högkole- eller YH-utbildning med inriktning mot elkraft, där en högskoleutbildning ses som starkt meriterande för denna tjänst.
 • Alternativt har du annan relevant utbildning/erfarenhet som bedöms lämplig, vilket du motiverar i din ansökan.
 • Komminucerar obehindrat i tal och skrift på svenska.
 • För att samarbetet ska bli långsiktigt kommer det krävas att du har ett B-körkort, men detta är inget krav de första månaderna.
 • God datorvana och vana att arbeta i MS Office.

Vi ser det starkt meriterande, men inget krav om du har:

 • CAD-kunskaper.
 • Grundläggande kunskaper inom BAS-P/U.

Som person är du:

 • Strukturerad
 • Initiativtagande
 • Samarbetsvillig

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper för denna tjänst. Vi ser att du som söker har ett stort tekniskt intresse och nyfikenhet, där du arbetar lösningsorienterat och kommer med kreativa idéer, har god struktur och utför ditt arbete med stor noggrannhet. För att lyckas i rollen är du en initiativtagande person som visar framfötterna och gillar att vara med i olika projekt. I och med att arbetet innebär flera kontaktytor ser vi att du även är kommunikativ och vass på goda samarbeten där du värdesätter och arbetar för en stark gemenskap bland dina kollegor!

Övrig information

 • Start: Omgående eller enligt överenskommelse.
 • Omfattning: Konsuluppdrag på heltid i 3 månader med mycket goda möjligheter att samarbetet blir långsiktigt förutsatt att alla parter är nöjda.
 • Placering: Lovön. Anläggningsbesök i Norsborg kan även förekomma.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök här