Sökresultat
3 veckor sedan
Annons-ID: 15026047

Junior .Net utvecklare till Parajett

Snabbfakta

Stad:
Landskrona
Omfattning:
Heltid, Flexible, 8-17
Typ av uppdrag:
Rekrytering, Heltid
Jobbkategori:
Systemutvecklare
Startdatum:
Omgående

“Som ny blev jag väl omhändertagen, fick tidigt eget ansvar och en bra balans vad gäller utmaningar i mitt arbete. Här finns alltid någon att fråga om man behöver hjälp. Kulturen är att testa nya saker och ta in nya tekniker och ramverk – Det märks att fokus är på digitalisering!” – John, junior utvecklare, på frågan varför han trivs på Parajett.

Om tjänsten

På Parajett skapas skräddarsydda kommunikationslösningar i tryck och digital form, ett samarbete mellan flera parter och alla på plats på huvudkontoret i kustnära Landskrona! Parajett står inför en stor förändringsresa och behöver i och med denna en ny förmåga att utöka deras utvecklarteam med. Som en del av Parajetts IT-team kommer du vara med och utveckla lösningar på olika plattformar, ex. .Net, Quadient Inspire och Streamserve. Redan ifrån start kommer du att utveckla i skarpa projekt, stora som små. I teamet arbetar ni nära varandra, initiativ och nya idéer uppmuntras och förväntningen på dig är att du ska vilja vara med och påverka det gemensamma resultatet!

Du erbjuds

 • Stöttning av både andra juniora och seniora utvecklare
 • Mycket eget ansvar och möjlighet att påverka
 • Vara med i en digitaliseringsresa

Arbetsuppgifter

På Parajett arbetar man för att bilda kompletta team utifrån individernas unika kompetenser. Är det något område du brinner extra för? Dela med dig av din kunskap! Du ska alltid känna att du har möjlighet att utvecklas och att det alltid finns en rimlig utmaning inom räckhåll, längre fram kan du ta dig an positioner såsom exempelvis plattformsansvarig eller systemarkitekt. Du kommer vara med i hela utvecklingsprocessen, det vill säga från förstudie med kund, lösningsframtagande och därefter utvecklar du själv eller i mindre team fram lösningen till kund.

Vi söker dig som

 • Relevant IT examen alternativt har motsvarande kunskaper förvärvade genom arbetslivserfarenhet. Du kan vara nyexaminerad eller ha flera års erfarenhet av branschen – vi utgår efter din erfarenhet
 • Har en god förståelse för C# .NET och erfarenhet av databashantering, MS SQL.
 • Är obehindrad i svenska och engelska, i tal såväl som skrift.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av Entity Framework, eller liknande ramverk, samt erfarenhet av grafisk produktion.

Som person är du:

 • Ansvarstagande
 • Självgående
 • Mån om goda samarbeten
 • Trygg i dig själv och har god självinsikt

Övrig information

 • Start: Snarast, enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Landskrona. Hitta hit! Ettans linjebuss tar tre minuter ifrån centralen alternativt 10 minuters gång från centralen.

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Parajetts önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Parajett är ett grafiskt företag som levererar skräddarsydda kommunikationslösningar i tryck och digital form, en ledande leverantör av utskickstjänster. Läs mer om Parajett här!

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Johanna Clarin consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Johanna Clarin eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på mal04@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15026047