1 vecka sedan
Annons-ID: 15084512

Junior mekatronikingenjör till Sigma Connectivity i Lund

Snabbfakta

Stad:
Lund
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Startdatum:
ASAP
Övrigt:
Full Time

Är du en person med en bakgrund inom mjukvara eller liknande? Besitter du dessutom ett starkt intresse för konceptutveckling och drivs av utvecklingsmöjligheter i ett spännande och globalt bolag som vill satsa på just DIG? Då ska du fortsätta läsa! Vi arbetar med löpande urval så sök tjänsten redan idag!

Om tjänsten

Rollen som mekatronikingenjör kommer sträcka sig 6 månader initialt, men ambitionen är en tjänst långsiktigt förutsatt att allt går bra då Sigma Connectivity har som plan att utöka sitt team. I denna tjänst kommer du arbeta som konsult ute hos vår kund Sigma Connectivity som är ett konsultbolag i sig inom området IOT (Internet Of Things).

Du erbjuds

  • Ett bolag som jobbar med de absolut ledande aktörerna på marknaden inom IOT, både nationellt och globalt
  • Kompetenta kollegor och goda möjligheter till utveckling

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I teamet du kommer ingå i jobbar du gentemot kunder som är industrier/fabriker där man agerar en såkallad industrialiseringspartner. Med detta innebär det att man tar emot ritningar/förslag från kunder där Sigma och denna avdelningen börjar spåna på konceptutveckling. Fokus är främst produkter som är "smarta", dvs uppkopplade. Utöver detta kommer du även utföra hårdvarutest, jobba med instrument, testa elscheman och ha fokus på mekatronikarbetet i stort.

Vi söker dig som

  • Har en ingenjörsexamen inom data, elektroteknik eller likvärdigt
  • Är obehindrad i engelska, både i tal och skrift
  • Är bekväm att arbeta självständigt såväl som i grupp

Fördelaktigt är om du tidigare har utfört elektronik-design av smarta produkter och erfarenhet inom IOT. Det är även meriterande om du har erfarenhet av Python, Visual Studio, .NET, SCRUM och GIT.

Som person ser vi att du är:

  • Initiativtagande
  • Har god problemlösnings-och samarbetsförmåga

Övrig information

  • Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
  • Omfattning: Heltid, initialt 6 månader med goda chanser till förlängning
  • Placering: Lund

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Du kan läsa mer om Sigma Connectivity och deras verksamhet här!

Ansök här