2 veckor sedan
Annons-ID: 15080870

Junior Linux Administratör till Dynamist

Snabbfakta

Stad:
Enköping
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Startdatum:
Omgående

Är du en nyfiken och kommunikativ person som brinner lite extra för att skapa effektiva och säkra IT-lösningar? Då kanske det är just dig Dynamist letar efter för att bli en av deras Juniora Linux Administratörer. Dynamist jobbar just nu med ett riktigt spännande projekt till en organisation med hög säkerhet och sekretess. Om detta låter som något du vill jobba med, tveka inte att söka nu!

Om tjänsten

Dynamist är ett bolag som är startat av tekniker, för tekniker. De levererar effektiva lösningar fokuserade på säker systemarkitektur, infrastruktur som kod och automation. De erbjuder en rolig, trygg och utvecklande arbetsmiljö med spännande kunder i världsklass. Här får du möjlighet att bli en del av ett superhärligt kontor med kreativa kollegor som tillsammans gör så mycket mer än att bara jobba tillsammans.

Här lämnas inget åt slumpen utan du börjar med ett gediget onboardingprogram för att snabbt bli en del i den härliga kulturen på Dynamist. Du kommer jobba på ett företag med lång erfarenhet inom sitt område och får självklart ta del av deras stora kunskap genom till exempel utbildningar och konferenser i andra länder. Tack vare detta har du goda möjligheter att växa i din roll hos Dynamist.

Anställningen kommer inledas som ett konsultuppdrag genom Academic Work men där den långsiktiga ambitionen är att du kommer bli anställd hos Dynamist efter en tid. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som Junior Linux Administratör kommer du vara en del av Dynamist och tillsammans med kollegorna kommer ni ta er an ett spännande uppdrag där ni tar projektet vidare från utveckling till förvaltning och drift. Där kommer du med dina Linuxerfarenheter bli en stor del i att testa och förvalta systemet tillsammans med de andra systemadministratörerna.

Exempel på uppgifter du kommer att ha:

 • Hjälpa till i införande av produkt i ett befintligt system
 • Kontakt med kunder
 • Hålla i införandeprojekt

Vi söker dig som

 • Har eftergymnasial utbildning inom IT från yrkeshögskola eller likvärdigt
 • Har god erfarenhet av att jobba i Linux som systemadministratör
 • Är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift

Vi tror att du kommer från en yrkeshögskoleutbildning inom till exempel IT-infrastruktur eller liknande där du lärt dig Linux och att arbeta i det. För detta uppdrag kommer det vara en hög nivå av säkerhetsklassning så det är viktigt att du är förberedd på i rekryteringsprocessen.

Dessutom är det meriterande om du är bekant eller arbetat med Python, C, C++, Golang, Rust, Powershell och/eller Bash. Innehar du B-körkort är det en fördel

Som person är det viktigt att du är:

 • Kommunikativ
 • Nyfiken och intresserad
 • En lagspelare
 • Kreativ

Övrig information

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Enköping och Stockholm

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök här