2 dagar sedan
Annons-ID: 15090447

Junior Key Account Manager till det snabbväxande bolaget 2care4!

Snabbfakta

Stad:
Stockholm, Norra Bantorget
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Rekrytering
Startdatum:
Omgående
Övrigt:
Heltid

Är du en relationsskapande och analytisk person som har ett stort intresse för försäljning? 2care4 söker nu en Junior Key Account Manager till deras svenska team som vill vara med på deras tillväxtresa. Brinner du för att utveckla din kompetens och personlighet och vill få ett ännu större ansvar där dina förmågor och erfarenhet växer? Sök då tjänsten redan idag - urval sker löpande!

Om tjänsten

2care4 får du chansen att vara med i en spännande utveckling i en växande internationell miljö. Du kommer att bli en del av en organisation som arbetar effektivt och strävar efter resultat på ett annorlunda och otraditionellt sätt, där dynamik, högt tempo och "fighter spirit" är en del av den informella vardagen. Nyckeln till deras framgång ligger i 2care4s värderingar som de strävar efter att leva upp till varje dag. Dessa värderingar har hjälpt dem att utvecklas från ett litet, lokalt entreprenörsföretag till att nu vara väletablerade på markanden samt att de fortsätter att växa i norden och nu även i Tyskland.

I denna roll kommer du att få en gedigen onboarding anpassat efter dig och den kommer att vara både här i Stockholm men även i Danmark. Du kommer vidare att ha en flexiblitet i rollen med stora möjligheter till att utvecklas inom bolaget och med chans att få arbeta utomlands på sikt. Ett av 2care4s fokusområden är att just stärka och utveckla deras medarbetares kompetens.

Arbetsuppgifter

I din roll som Junior Key Account Manager kommer du att ha en spännande vardag där dina idéer omfamnas och där the sky is the limit. Du kommer ingå i 2care4s team i Sverige, men du förväntas ha ca 15-25 resdagar per år. I rollen kommer du att samarbeta tätt ihop med dina andra KAM-kollegor samt ha en daglig kommunikation med dina kunder. Du kommer varje dag gå igenom 2care4s säljmodul för att hela tiden vara uppmärksam på vad som händer på marknaden. Månadsvis skickar du uppdateringar av prisöverenskommelser och skriver följsamhetsrapporter. Det krävs att du som person är relationsskapande för att kunna bygga och vårda relationer men också att du har en analytisk förmåga eftersom det är många olika områden du kommer att vara involverad i.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden kommer till en början att vara:

 • Driva nya affärsinitiativ.
 • Ansvara för B2B-kunder.
 • Ansvara för portfölj och pipeline.
 • Bygga upp relationer.
 • Diskutera erbjudanden.
 • Ha ett samarbete med avdelningar på det danska huvudkontoret.

Vi söker dig som

 • Har mycket goda kunskaper i Excel.
 • Är flytande i det svenska och engelska språket i såväl tal som skrift, med hänsyn till de interna och externa kontakterna du kommer att ha kontakt med i din roll.
 • Har någon form av erfarenhet ifrån en liknande roll, och som verkligen brinner för att skapa kundrelationer.

Det är meriterande för tjänsten om du;

 • Innehar en examen/master inom ekonomi eller farmaci ifrån universitetet.
 • Har kunskap om parallellhandel eller apoteksgrossistnivå: Parallellimportering / Detaljhandel (grossister).

Som person ser 2care4 att du är en utåtriktad lagspelare med rätt inställning. Du är nyfiken och hoppar med lätthet på förändringar samtidigt som du är systematisk och strukturerad. Du arbetar målmedvetet och trivs med att lösa uppgifter självständigt och som en del av ett team. Du är ansvarsfull och prioriterar kvalitet i ditt arbete samt att du har ett analytiskt sinne, är noggrann och har ett öga för detaljer.

Övrig information

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm, Norra Bantorget

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

2care4 grundades 2005 och är ett internationellt företag som sedan starten har haft en snabb tillväxt inom parallellimport av läkemedel inom humanmedicin i EU/EES-länderna, och har idag ca 350 anställda i Europa. 2care4 köper läkemedel ifrån grossister utomlands som är godkända av läkemedelsverket i respektive ursprungsland, eftersom de anser att konsumenter har rätt att köpa medicin till konkurrenskraftiga priser.

Ansök här