Sökresultat
1 månad sedan
Annons-ID: 15020062

Junior jurist till Rev Worldwide

Snabbfakta

Stad:
Stockholm
Omfattning:
Heltid, 8-17
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag, Långsiktigt
Jobbkategori:
Juristassistent
Startdatum:
Omgående

Här är en fantastisk möjlighet för dig som är jurist att komma till Rev Worldwides globala juridiska och compliance-team. Vill du vara med i en expanderande fas och själv bygga upp den juridiska avdelningen i Sverige? Har du även kunskaper i det danska språket är detta ett stort plus! Sök tjänsten redan idag!

Om tjänsten

Academic Work söker en jurist till Rev Worldwide på ett långsiktigt uppdrag.

Rollen kommer att baseras i Stockholm, med viss resa till resten av de skandinaviska huvudstäderna, Vilnius, London och Austin, Texas. Du kommer att sitta på ett kontorshotell i centrala Stockholm tillsammans med en till person i dagsläget, på sikt kommer personalstyrkan även att öka.

Här får du själv bygga upp din roll och med tiden ta på dig allt mer ansvar för den juridiska avdelningen i Sverige med stöttning från huvudkontoret i Texas. De erbjuder ett flexibelt arbetsschema, ett företag med en stark entreprenörsanda och kreativt tänkande som alltid strävar efter att ge enkla lösningar på komplexa problem.

Rev Worldwide levererar unika betalningsupplevelser runt om i världen med en transaktionsbehandlingsplattform i samarbete med olika partners. Det är ett snabbt växande, innovativt företag. Det juridiska och compliance-teamet är ett juridiskt team som tillhandahåller högkvalitativt rådgivning som är kostnadseffektivt.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Rev Worldwide. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcker sig långsiktigt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som jurist kommer du att ansvara för att hantera de administrativa funktionerna på den juridiska avdelningen och vara ett generellt administrativt stöd till VD och generaladvokaten.

Du kommer till exempel att:

 • Förbereda, redigera och bearbeta juridiska avtal, dokumentation och korrespondens - inklusive produktinformation, kundmeddelanden och villkor

 • Samordna och säkerställa alla juridiska arbetsflöden och företagsregistren

 • Sköta kontakten med myndigheter, interna och externa intressenter och leverantörer

Tjänsten passar dig som tycker om att driva ditt egna arbete framåt och vill utvecklas på ett företag som expanderar snabbt där alla möjligheter finns. Detta är en internationell möjlighet för dig som vill ha ett flexibelt schema med många kontaktytor, både internt såväl som externt med kunder och partners.

Vi söker dig som

 • Har en universitetsutbildning inom juridik

 • Minst 1 års erfarenhet inom juridik, gärna inom finansiella sektorn eller företagsrättslig praxis

 • Professionella kunskaper i det svenska och engelska språket då du kommer använda dessa både i tal och skrift dagligen

Det är starkt meriterande om du har kunskaper i det danska och norska språket.

I den här rekryteringsprocessen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och därför ser vi att du motiverar dig väl till tjänsten redan i ansökan till oss. Som person ser vi att du inte är rädd för att ta dig an utmaningar då du kommer att sköta dessa frågor här i Sverige självständigt, självklart får du support från huvudkontoret vid frågor. Då du kommer analysera avtal ser vi att du är uppmärksam på detaljer och har en analytisk förmåga.

Övrig information

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Långsiktigt

 • Lön: Timbaserad månadslön

 • Placering: Stockholm

 • Kontaktuppgifter: malin.fransson@academicwork.se

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Rev Worldwides önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn07@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

 • Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Information om företaget

Rev Worldwide är ett Fintech-företaget som fokuserar på att utveckla betalningsproduktnyheter runt om i världen. Bolaget erbjuder lojalitetsprogram, valutaväxling och framtiden mobila bankprodukter. REV Worldwide är verksam tillsammans med kunder över hela världen.

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Malin Fransson consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Malin Fransson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på stn07@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15020062