4 dagar sedan
Annons-ID: 15081833

Junior jurist till PRA Group

Snabbfakta

Stad:
Stockholm, Solna
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Rekrytering
Startdatum:
Omgående

PRA Group växer och söker nu en junior jurist till kontoret i centrala Uppsala. Du med en juristexamen har nu en unik möjlighet att utvecklas i en spännande och mångsidig roll. PRA Group vill att medarbetarna ska trivas, utvecklas och ha en bra balans mellan arbete och fritid. Välkommen in med din ansökan!

Om tjänsten

PRA Group är ett inkassobolag som arbetar med ett långsiktigt fokus och värderar kundvård högt. PRA Group är ett internationellt bolag och finns i 16 länder i Europa, USA, Brasilien, Colombia, Kanada och Australien. Här kommer du bistå med juridiskt stöd till en grupp handläggare som arbetar med förfallna konsumentfordringar. Här blir du en del av företagets Operations team bestående av cirka 15 personer, där du i rollen kommer jobba tätt tillsammans med nuvarande bolagsjurist.

Du erbjuds:

 • En företagskultur som genomsyrar omtanke
 • En utvecklande och flexibel roll där du har möjlighet att påverka ditt arbetssätt
 • En familjär arbetsplats som värderar work-life balance

Arbetsuppgifter

Med din juridiska expertis kommer du att bidra med support till handledarna i inkassoteamet. Du har ett tätt samarbete med bolagsjuristen och tillsammans driver ni, och arbetar med olika projekt. Du kommer att representera företaget i domstol och inför myndigheter när bestridanden och invändningar uppstår. Det juridiska arbetet är kopplat till inkasso, GDPR samt bolagsrätt.

Vi söker dig som

 • Innehar en avklarad juristexamen
 • Vi ser det som meriterande om du har arbetslivserfarenhet av GDPR och inkassoärenden

Som person har du en god social förmåga och förstår vikten av att skapa och bevara goda relationer. Du har en god problemlösningsförmåga och kan hantera en mängd olika ärenden parallellt. Du är engagerad, strukturerad och sammarbetsvillig.

Eftersom att PRA Group är ett internationellt bolag är koncernspråket engelska och du kommer ha kontakt med kollegor runt hela världen, därför har du mycket goda kunskaper i både svenska och engelska sett till tal och skrift.

Under rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga kompetenser:

 • Strukturerad
 • Flexibel
 • God samarbetsförmåga
 • God problemlösningsförmåga

Övrig information

 • Start: Omgående, eller enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, detta är en direktrekrytering där du blir anställd av PRA Group tillsvidare med 6 månaders provanställning
 • Placering: Uppsala (planerad kontorsflytt till Solna våren 2023)

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

PRA Group grundades 1996 och har idag ungefär 3000 anställda i 16 länder i Europa, USA, Brasilien, Colombia, Kanada och Australien och är listade på Nasdaq (PRAA). Klicka här om du vill läsa mer om företaget.

Ansök här