1 månad sedan
Annons-ID: 15084120

Junior embedded-utvecklare till kund inom radarteknik

I rollen som embedded-utvecklare ges du möjlighet att arbeta med kompetenta kollegor som kan utveckla dig inom området och sätta dig in i några av de mest avancerade teknikerna. Att arbeta som embedded-utvecklare på detta företag innebär en vardag av varierande karaktär med olika typer av uppgifter och problemlösning. Vi söker dig som är nyfiken och vill utvecklas tillsammans med företaget. Ansök redan idag!

Om tjänsten

Till vår kund med placering i Göteborg söker vi nu efter en mjukvaruutvecklare inom embedded. Vår kund är en stor aktör inom radarteknik och har samarbeten över hela världen. Det totala teamet består av ungefär 20 personer med olika fokusområden men där du kommer tillhöra en grupp bestående av fem personer. Vid start kommer du ta del av ett talangprogram som syftar till att ge dig bästa möjliga start på företaget. Detta involverar allt från företagskultur, mjuka värden och olika aktiviteter som främjar relationerna kollegor emellan.

Som utvecklare på detta företag arbetar ni med 3-veckorssprintar, vilket innebär ett större ett uppstartsmöte vart tredje vecka. Däremellan har teamet varje morgon daily stand-up där ni diskuterar status i era olika ansvarsområden, eventuella utmaningar och säkerställer att alla har rätt förutsättningar att lyckas. Arbetet sker både på plats och remote i de flesta projekt men vi ser gärna att du är på plats merparten av den initiala tiden för att utvecklas i rätt riktning och få en lyckad start.

Du erbjuds

 • En gedigen upplärning inkluderande stöttning och mentorskap av erfarna kollegor för att ge dig en flygande start på din karriär
 • Vid start ett talangprogram som syftar till att introducera dig i företagskulturen och resan framåt

Ambitionen med detta uppdrag är att du på sikt skall bli anställd direkt hos vår kund. Under din tid som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Ny- och vidareutveckling av mjukvara till antenner
 • Kodning i framförallt C/C++ alternativt VHDL
 • Simulering av tester, koppla och felsöka med olika utrustning i labbet

Vi söker dig som

 • Har en färdigställd masterutbildning inom datavetenskap, systemvetenskap, elektroteknik eller motsvarande som är högst fem år gammal
 • Besitter goda kunskaper och intresse för embedded-utveckling i C/C++ alternativt VHDL, vilket framgår genom hobbyprojekt eller liknande som framställs i CV
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska då arbetet sker på dessa språk
 • Innehar ett svenskt medborgarskap

För att du skall lyckas och trivas i rollen ser vi att du är en nyfiken person med stort intresse för teknik och problemlösning. Du är inte rädd för att ställa frågor vilket hjälper dig att accelerera din inlärningskurva.

Övrig information

 • Start: Enligt överrenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Göteborg

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök här