Sökresultat
1 månad sedan
Annons-ID: 15017793

Junior elektronikingenjör

Snabbfakta

Stad:
Gävle
Omfattning:
Heltid, 7.30-16.30
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag, Heltid
Jobbkategori:
El/elektronik/elkraft
Startdatum:
Februari

Har du ett stort teknikintresse och upplevs som en engagerad lagspelare? Är du en problemlösare ut i fingerspetsarna och vill ha ett spännande och varierande arbete där du utmanas och får växa? Just nu söker vi en junior elektronikingenjör till det internationella konsult- och ingenjörsföretaget Pöyry. Vi arbetar med löpande urval så passa på att söka tjänsten redan idag!

Om tjänsten

Academic Work söker för Pöyrys räkning en junior elektronikingenjör. Pöyry är ett internationellt konsult- och ingenjörsföretag som består av cirka 6000 experter världen över. De erbjuder smarta lösningar till kunder inom en stor bredd av branscher som exempelvis energi, industri, transport och vatten. El-,instrument- och automationsavdelningen i Gävle behöver nu förstärka med ytterligare en elektronikingenjör. Avdelningen består idag av 18 stycken konsulter och de sitter i fina lokaler beläget mitt i centrala Gävle. Som konsult hos dem erbjuds du att arbeta i varierande uppdrag med den senaste tekniken på en arbetsplats som präglas av teamwork.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Pöyry. Uppdraget kommer att vara på heltid och initialt sträcka sig 6 månader framåt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som junior elektronikingenjör kommer du arbeta i en bred och varierande roll där en stor del av uppdragen riktar sig mot papper- och massaindustrin. I första hand kommer du arbeta med projektering, konstruktionsändringar och nykonstruktion.

För att säkerställa att du kommer in i rollen på bästa möjliga sätt kommer du få gå en introduktionsutbildning samt till en början gå bredvid en mer erfaren kollega för att sedan succesivt övergå till mer självständigt arbete.

Vi söker dig som

 • Har eftergymnasial utbildning med inriktning mot elektronik, automation eller annan likvärdig utbildning

 • Har erfarenhet från att konstruera i CAD

 • Innehar B-körkort

 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då kommunikation och dokumentation sker på bägge språken

Det är meriterande om du..

 • Har erfarenhet av verktygen Elmaster/Insyde/SiteBase

 • Har tidigare arbetslivserfarenhet, gärna som elektriker

Som person har du en hög samarbetsförmåga då rollen innehåller mycket samarbete med både interna och externa parter. Här är det viktigt att du arbetar bra med andra människor, är lyhörd samt är uppmärksam på andras synpunkter. Vi ser också att du tycker om att arbeta mot uppsatta mål och strävar efter att uppnå önskade resultat. Slutligen ser vi naturligtvis att du gillar problemlösning och har en god förmåga att lösa de utmaningar du står inför.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Gävle (Uppdragen kan komma att utföras ute hos kund)

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Pöyrys önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gav01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

 • Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Information om företaget

Pöyry är ett internationellt konsult- och ingenjörsföretag. De erbjuder smarta lösningar inom kraftproduktion, transmission & distribution, skogsindustri, kemi & bioraffinering, gruv & metall, transport och vatten. Pöyrys nettoförsäljning 2016 var 530 miljoner euro och företaget är noterat på Nasdaq Helsinki (POY1V).

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Tina Rabnell consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Tina Rabnell eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på gav01@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15017793