1 månad sedan
Annons-ID: 15089463

Junior elektronikingenjör till Prevas Development!

Snabbfakta

Stad:
Karlskoga
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Startdatum:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
Heltid

Vill du vara med och utveckla framtidens teknik? Vi söker nu en driven och engagerad elektronikingenjör som vill utvecklas tillsammans med vår kund Prevas. Ta chansen att få arbeta i spännande inhouse-projekt med både branschledande företag och innovativa startups! Sök redan idag då vi arbetar med löpande urval.

Om tjänsten

Prevas Development AB är ett produktutvecklingsföretag, med idag ca 40 anställda placerade på kontor i Karlskoga, Örebro och Arboga. Här hittar du spetskompetens inom elektronik, mjukvara och mekanik. Prevas fokus ligger på att utföra konsulttjänster inom både helhetsåtaganden inom produktutveckling samt mer traditionella timkonsultuppdrag. Utöver detta har de också en mycket spännande kundflora inom fordons-, telekom-, verkstads-, försvarsindustri och energisektorn, allt från branschledande företag till superhäftiga startups!

Som elektronikingenjör hos Prevas kommer du ges möjlighet att arbeta i projektens alla olika faser med konstruktion av processorplattformar i kombination med periferikomponenter, sensorer och kraftlösningar.

Du erbjuds

 • Möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor
 • Chans att jobba med spännande kunder och innovativ teknik

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I huvudsak har rollen ett fokus på hårdvaruutveckling. Du ingår i ett projektteam som tillsammans tar kundens idéer och omsätter dessa till en färdig produkt. Vilka delar av processen som du är involverad i beror på projektets omfattning men även dina egna intressen och kunskaper. Utgångspunkt för denna tjänst är att du kommer att arbeta med Prevas inhouse-projekt.

Vi söker dig som

 • Har en utbildning inom elektronik alternativt genom omfattande arbetslivserfarenhet skaffat dig dessa kunskaper
 • Utan hinder talar och skriver på svenska och engelska då båda språk förekommer i tjänsten
 • Är svensk medborgare

Meriterande för tjänsten är givetvis om du har erfarenhet av att arbeta med elektronikkonstruktion/hårdvarukonstruktion samt har erfarenhet av OrCAD och MATLAB.

Vi söker dig som är

 • Nätverkande
 • Kvalitetsmedveten
 • Innovativ

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Karlskoga

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Läs mer om Prevas här.

Ansök här