5 dagar sedan
Annons-ID: 15036161

Junior DevOps Engineer till Skandia!

Snabbfakta

Stad:
Stockholm
Omfattning:
Heltid, 8-17
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Jobbkategori:
Systemutvecklare
Startdatum:
Januari
Övrigt:
Heltid

Vi söker nu dig som vill vara med och bidra till Skandias framtida IT, där du får vara en del av bolagets förändringsresa där utvecklingen inom IT står i fokus! Vi söker nu två DevOps Engineers till Team Los Traqueros inom Skandias Shared Function-avdelning. Har du en utvecklarbakgrund och nu vill växa in i en roll där du får vara bryggan mellan IT och verksamheten? Då är det dig vi söker till Skandia – sök redan idag då vi arbetar med löpande urval i denna rekryteringsprocess!

Om tjänsten

Vi söker nu för vår kund Skandias räkning två DevOps Engineers som ska ingå i Team Los Traqueros inom Shared Functions-avdelningen. Att teamet kallas Los Traqueros vilket betyder jänvägsarbetare är ingen slump eftersom teamet lägger rälsen och gör all utveckling inom IT-processerna möjlig för att leveransen ska kunna ligga i framkant. Du kommer ingå i ett team som tillsammans stöttar cirka 25 stycken agila team inom Skandias utvecklingsavdelning och ha en kritisk funktion när det kommer till releasehantering av applikationer i test- och produktionsmiljöer.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du tillsammans med teamet att automatisera och förenkla de flöden som Skandia arbetar med och sträva efter att hela tiden ligga i framkant. Du kommer att arbeta med allt från att utveckla verktyg, byggen i Azure DevOps Server och processer i Octopus Deploy, till att supportera teamens drift av deras applikationer.

Denna roll passar dig som brinner för verksamhetsnära IT och att få vara med och arbeta med framkantens teknik. Har du ett stort intresse för att utvecklas mot DevOps och CI/CD så är detta rätt möjlighet för dig!

Vi söker dig som

  • Har en relevant högskoleutbildning inom IT
  • Har minst 1 års erfarenhet som .Net-utvecklare eller likvärdig arbetslivserfarenhet, alternativt har tidigare erfarenhet från arbete i en DevOps-roll
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, då arbetsuppgifterna kräver det

Det är även meriterande om du har tidigare kunskap i/erfarenhet av: .NET Core, SQL Server, Splunk, IIS, MSMQ, GitVersion, ASP.NET, Azure DevOps Server, Octopus Deploy, SonarQube, NPM, NuGet, Docket eller Kubernetes.

Som person är du:

  • Orädd, initiativtagande och självgående
  • Strukturerad och noggrann
  • Kommunikativ och har en god samarbetsförmåga

Under denna rekryteringsprocess lägger vi även stor vikt vid att du motiverar ditt intresse för rollen och Skandia som företag genom hela processen.

Övrig information

  • Start: Omgående/Januari

  • Omfattning: Heltid

  • Placering: Kungsholmen

  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Skandias önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök här