1 vecka sedan
Annons-ID: 15081785

Junior Coordinator till Pharma Industry Publishing

Snabbfakta

Stad:
Stockholm, Centrala Stockholm
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Startdatum:
Omgående
Övrigt:
Heltid

Pharma Industry Publishing söker just nu en Junior Coordinator för att stärka upp sitt produktionsteam. Detta är den perfekta tjänsten för dig som gillar att arbeta i en bred och administrativ roll, har ett intresse för media och kommunikation och vill få en fot in i den spännande mediebranschen! Bolaget är en del av en av Sveriges största medieaktörer inom vård, hälsa och välbefinnande och söker nu dig som vill vara en del av deras familjära gemenskap. Varmt välkommen med din ansökan - urval sker löpande.

Om tjänsten

Som Junior Coordinator kommer du att arbeta både administrativt och operativt inom både print och digitalt, där du kommer vara en viktig länk i företagets produktion. Du har varierande arbetsuppgifter där du får koordinera tre av företagets olika tidningsproduktioner, ansvara för utskick och uppföljning av nyhetsbrev, uppdatera och publicera innehåll på webbsidan samt koordinera olika typer av event som företaget anordnar. Du sköter även hemsidans bannersystem med tillhörande statistik.

I ditt dagliga arbete hanterar du många processer och arbetsuppgifter parallellt, vilket gör att du måste arbeta organiserat och strukturerat. Du kommer även att ha många kontaktytor där du kommunicerar med både interna och externa aktörer dagligen.

Du kommer att bli en del av företagets produktionsteam som idag består av cirka 10 personer med olika roller. Teamet beskriver sig själva som ett vänskapligt och socialt team som tycker om att ses på kontoret och ha riktigt roligt på jobbet. De hoppas nu få en kollega som vill bli en del av deras härliga gemenskap.

I ditt dagliga arbete kommer du arbeta i nära samarbeta med kollegor på företagets moderbolag Add Health Media. Dina arbetstider kommer att vara mellan kl. 8-17 alternativt kl. 9-18 och du kommer att arbeta på företagets kontor i Centrala Stockholm.

Du erbjuds

 • En väg in i den spännande mediebranschen
 • Ett långsiktigt uppdrag med möjlighet till överrekrytering
 • En dedikerad konsultchef och karriärpartner som följer upp din trivsel och utveckling

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Koordinera tidningsproduktioner
 • Publicera och uppdatera innehåll på företagets webbsida
 • Hantera och ansvara för utskick av nyhetsbrev
 • Koordinera kurser och event som företaget anordnar
 • Ha kontinuerlig kontakt med interna och externa aktörer

Vi söker dig som

 • Har en relevant eftergymnasial utbildning, gärna inom media och kommunikation
 • Cirka 1 års tidigare erfarenhet inom administration och/eller koordinering
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska, då detta används i det dagliga arbetet
 • Kunskaper i Office-paketet

Det är meriterande om du

 • Har erfarenhet av webbhantering, tidningsproduktion eller projektledning
 • Har erfarenhet av Wordpress
 • Har kunskaper i norska, danska eller finska

Som person är du

För att trivas och vara framgångsrik i din roll ser vi att du är noggrann och effektiv i ditt arbete, då du kommer att hantera många olika arbetsuppgifter parallellt. Varje produktion har tydliga deadlines som du stämmer av både ditt eget och andras arbete mot, varför god struktur och prioriteringsförmåga är viktigt. Vi ser även att du motiveras av ett varierande arbete och snabbt kan ställa om från en uppgift till en annan, utan att tumma på kvaliteten.

Du är flexibel, serviceinriktad och arbetar bra självständigt såväl som i grupp. Du är även en skicklig kommunikatör och vågar komma med nya förslag och idéer för hur arbetet kan förbättras.

Övrig information

 • Start: Omgående, så snart som möjligt
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Centrala Stockholm

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Pharma Industry Publishing är dominerande inom medier till läkemedelsindustrin och till onkologi- och neurologiläkare i Sverige. Via varumärkena Onkologi i Sverige och Neurologi i Sverige når de ut till alla som arbetar med dessa patientgrupper. I portföljen finns även Pharma Industry, Pharma jobb och PI Academy som främst riktar sig till läkemedelsindustrin och dess leverantörer.

Ansök här