Sökresultat
1 månad sedan
Annons-ID: 15020290

Junior Content Manager/Digital redaktör sökes till internationellt bolag i Hammarby Sjöstad

Snabbfakta

Stad:
Stockholm
Omfattning:
Heltid, Kontorstider
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag, Långsiktigt
Jobbkategori:
Web Content Manager
Startdatum:
Omgående

Den internationella koncernen Tikkurila erbjuder den perfekta tjänsten för dig som brinner för digital marknadsföring och vill spendera arbetsdagarna på ett trivsamt och färgsprakande företag. Vi söker nu en Junior Content Manager/Digital Redaktör på heltid till Huvudkontoret i Hammarby Sjöstad som kan starta omgående. Academic Work har sedan lång tid tillbaka ett gediget samarbete med kunden där konsulter trivts både långsiktigt och i bemärkelsen att de sökt sig tillbaka när behov funnits. Vi förväntar oss många ansökningar, så skicka in din ansökan innan det är för sent att bli en del av detta glada gäng som sitter i nyrenoverade lokaler ett stenkast från Gullmarsplan!

Om tjänsten

Academic Work söker för Tikkurilas räkning en Junior Content Manager/digital redaktör. Du kommer få möjligheten att arbeta i en bred roll som kräver både kreativitet och tålamod.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Tikkurilas önskemål är därför att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Tikkurila.

Arbetsuppgifter

Som digital redaktör kommer du att arbeta med Content Marketing och producera innehåll till Tikkurilas digitala kanaler i form av text, bild och annonser. Det är då viktigt att du är kreativ och duktig på att uttrycka dig i skrift. Arbetet kommer att omfatta samtliga skandinaviska marknader för varumärket Beckers och lokalt i Sverige för Alcro och Tikkurila Corporate. Kring dessa projekt ingår även arbete med digitala medier så som Facebook och Instagram.

Du kommer till exempel att:

 • Bygga upp en produktdatabas med information om Tikkurilas produkter

 • Arbeta med sökmotoroptimering

 • Producera innehåll till Tikkurilas digitala kanaler

Vi söker dig som

Har en avslutad utbildning inom digital marknadsföring eller likande samt cirka 1-2 år arbetslivserfarenhet inom området. Det är ett krav att du har arbetat med webpublicering tidigare och har kunskaper i sökmotoroptimering. Vi ser även att du har kunskaper i Google Analytics och har erfarenhet av att skriva säljande och trafikdrivande texter anpassade till digitala kanaler.

Efterfrågade specifika kompetenser:

 • Goda redaktörskunskaper i Sitecore och Epi-Server

 • Goda kunskaper i att skapa kampanjer på Facebook och Instagram

 • God kunskap i Google Analytics

 • God insikt i att skriva för webb ur ett SEO-perspektiv

Det är meriterande om du har…

 • Redaktörskunskaper i Wordpress och Drupal

 • Kunskap i Office 365 inklusive att bygga upp innehåll i Sharepoint

 • Viss kunskap i DAM-system, t.ex. Cumulus

 • Viss kunskap i PIM-system, t.ex. InRiver

Som person är du anpassningsbar, flexibel och tycker det är roligt och utmanade att arbeta med flera olika projekt parallellt. Vi se även att du är strukturerad, noggrann och analytiskt lagd för att klara av tjänsten. Det är även viktigt att du tycker om att arbeta kreativt; dels med texter men även genom att komma med egna idéer.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se. Kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

ÖVRIG INFORMATION

START: Omgående

OMFATTNING: Heltid

PLATS: Stockholm, Hammarby Sjöstad (promenad från Gullmarsplan eller en station med tvärbanan (station Mårtensdal)

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är I början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra kontor på Academic Work. Läs mer på www.academicwork.se.

Information om företaget

Tikkurila är ett företag som förser konsumenter, proffs och industrin med användarvänliga och miljöanpassade lösningar som skyddar och förskönar. Tikkurila är en stark, regional aktör som siktar på att vara det ledande färgföretaget i Skandinavien, östra Europa och Ryssland.

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Henrietta Kihlberg consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Henrietta Kihlberg eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på sts03@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15020290