Sökresultat
1 månad sedan
Annons-ID: 15020115

Junior change manager till CGI - Bromölla

Snabbfakta

Stad:
Kristianstad, Bromölla
Omfattning:
Heltid, Office hours
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag, Heltid
Jobbkategori:
PC Support
Startdatum:
Omgående

Har du en förmåga att kunna se och förstå helheten samt identifiera problemområden? Tycker du även om att koordinera och driva lösningar i mål? Har du dessutom ett väldigt stort tekniskt intresse? Då är vi mycket intresserade av dig till denna spännande tjänst hos CGI i Bromölla. Sök redan idag!

Om tjänsten

Academic Work söker för CGIs räkning två change managers med sinne för struktur, noggrannhet och som är van vid högt tempo till deras Change management team i Bromölla. CGI har över 70 000 anställda världen över och är ett av Sveriges största konsultbolag inom IT. CGI Sverige har 2017, för tredje året i rad, utsetts till Top Employer i Sverige. Företaget arbetar med alla sorters IT-lösningar och IT-tjänster vilket öppnar upp för stora utvecklingsmöjligheter för dig som arbetstagare. Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser!

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos CGI. CGIs intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Du ingår i ett av flera change team på 6 personer inom avdelningen. Där din huvudsakliga uppgift kommer bli att hantera tekniska ärenden (change) i CGIs egenutvecklade ärendehanteringssystem Remedy. Du kommer agera som ”spindeln i nätet” och vara kontaktyta mot alla intressenter i förändringsprocessen, allt från interna tjänster, kundteam till tekniker inom CGI. Vidare ser du till att alla som är delaktiga i förändringsprocessen får lämplig och korrekt information samt är redo att anta och stödja förändringen. En viktig del i arbetet kommer även vara att granska och säkerhetsställa att korrekt information är ifylld i inkommande ärenden samtidigt som du sedan följer upp och gör kvalitetskontroller på de beställningar som kommit in. Till din hjälp kommer du ha kompetenta kollegor där du din första tid kommer erbjudas stöttning i form av mentorskap från en senior kollega för att komma in i rollen och företaget. Du kommer även få en bra introduktion där du exempelvis börjar med mindre uppgifter i pågående ärenden. På arbetsplatsen kommer du även mötas av ett coachande ledarskap som uppmuntrar till egna initiativ för både personlig och yrkesmässig utveckling.

Tjänsten passar dig som har ett stort intresse för IT/drift och en god förmåga att lösa problem samtidigt som du är duktig på att skapa goda relationer och alltid sätter kunden i fokus för att hitta den bästa lösningen.

Vi söker dig som

 • Stort tekniskt intresse

 • Kunskap om driftrelaterade processer

 • Goda kunskaper i Microsoft Office

 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Det är meriterande om du…

 • Har tidigare erfarenhet av ärendehanteringssystem och i synnerhet Remedy

För att lyckas som bäst i tjänsten tror vi att du är noggrann och väl medveten om mål och hög kvalitetsstandard. Din problemlösningsförmåga gör att du nyfiket tar tag i de utmaningar du möter. Vi ser att ditt arbetssätt präglas av noggrannhet där ingenting lämnas åt slumpen, samtidigt som du håller dig till uppsatta tidsramar och kan se helheten. Att kunna hantera olika sorters relationer med kollegor och andra människor och alltid vara medveten om vikten av högklassig service ser du som en självklarhet. Eftersom du kommer att arbeta i team är det viktigt att du är en bra teamplayer och trivs i en roll där ni alla hjälps åt.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: CGI, Bromölla

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och CGIs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

 • Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Information om företaget

På CGI är de ett team av entreprenörer. De kallar sina anställda för medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag – ett företag som vuxit till 68 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är Sveriges största konsultföretag inom IT-tjänstesektorn, de levererar verksamhetskompetens, systemintegration samt outsourcing av IT och affärsprocesser inom flera olika branscher - allt från telekom och media till handel och den offentliga sektorn. Koncernen har medarbetare i 41 länder och i Norden är de idag cirka 9 000 anställda. De har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för deras kunder – och för deras medlemmar. Kom och utvecklas med CGI.

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Sebastian Ottosson consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Sebastian Ottosson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på mal04@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15020115